❌İndirim Bitti! OCYPUS DELTA L36 ARGB V2 360mm Sıvı Soğutucu 2.900₺

Zaten fan kablosu ve fanlar montajlı geliyor tek yapman hangi soket kullanacaksan onun soket montajı ve vida montajı yapman kalıyor basit bir kurulumu var.
a520 var, argb yok, 5700x almayı dusunuyorum 5600 var su an, bana gelcek donusturucu atar mısın renklerıde degısen

hocam işlemcimi alıcağım imşallah ya 7500f yada 7600 ilerde 7800x3d geçeceğim ilerde sogutmayı değiştirmeden gotururmu bu ıkı model acaba
sıvı sogutma fıyatına gore cok hosuma gıttı yeterlı olurmu uzun sure gıdermı acabaa

hocam işlemcimi alıcağım imşallah ya 7500f yada 7600 ilerde 7800x3d geçeceğim ilerde sogutmayı değiştirmeden gotururmu bu ıkı model acaba
sıvı sogutma fıyatına gore cok hosuma gıttı yeterlı olurmu uzun sure gıdermı acabaa
Thermalright Peerless Assassin modelleri alsan daha iyi ama 7800x3d de yine yetmez gibi

sıvı soğutmayı alın derim a62 hava soğutma pa120 se den farkı yok.

Hocam problem çıkartır diye korkyorum hem bu markayı bilmiyorum hemde bu fiyata müthiş bişey 360mm
Genel de sıvı soğutma pompaları 5 yıl dayanıyor o zamana kadar bir sürü yeni model çıkar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hava soğutma da iyi airflow şart eğer kötü bir airflow varsa ani ısınmalar oluşabiliyor ayrıca yazın odayı fena ısıtıyor. Deneyimlerim den bunu söylüyorum.

Ryzen 5 7600 ile Thermalright Phantom Spirit 120 SE kullandım oyunlar da +200 override ayarı 80 derecelere kadar peek atmasını sağlıyordu. Sıvı soğutmaya geçince 75 anca görebildim ve frekans eğrisi de daha stabile geziniyordu.

bir inceleme daha buraya bırakıyorum. Thermalright da içlerinde mevcut.

Son düzenleme:
Screenshot_4.webp
Screenshot_3.webp

Sıvı soğutmanın gücünü burada görebiliyoruz. Hava soğutucu 5GHz de Throttle uğrayacağından hiç yapmaya gerek duymamışlar. Siyah renk Pcore 4.8GHz, Ecore 3.6GHz 158W seviyesinde sıvı soğutma ile hava soğutmayı karşılaştırdığımız da 10 dereceye yakın fark var.

Son düzenleme:
delta l36 nın testlerini atmıstı bi arkadas ilk sayfalarda var gayet güzel görünüyor testler.İlk cıktıgında 2400 tl idi beyazıda aynı fiyattı simdi fiyat artmıs tabi ama genede 360mm icin gayet uygun

Ürün güzele benziyor fiyatı bir tık artmış, kalite olarakta bana nedense deepcool ile aynı, sanki deepcooldan bir ekip bu markayı kurmuşta satış yapıyorlar gibi geldi :)

Ürün güzel , kalteli dostlarım.

Ürün güzele benziyor fiyatı bir tık artmış, kalite olarakta bana nedense deepcool ile aynı, sanki deepcooldan bir ekip bu markayı kurmuşta satış yapıyorlar gibi geldi :)

Ürün güzel , kalteli dostlarım.
Deepcool LE360 V2 performansı sunabiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,854
Üyeler
189,171
Son üye
cage*
Geri