🔥İndirim Çift Köfte Burger + Patates + İçecek 250TL Migros Yemek

Direkt köfte alın Yemeksepeti kuponu vardı. Konuya bi bakın hala aktif mi.

Köfteci Yusufta geçerli, sepette kupon ile 250TL bir bakın derim.

Köftesi lastik gibi, soya yemeyin, parayı yerim daha iyi diyenler konudan uzaklaşıp butik burgercilere gidebilir.

Alıntıyı görüntüle
Ya her şey bir yana gerçekten ürünlerinde domuz artık hiçbir zaman çıkmasa bile ben o et ürününü yerken aklıma gelir ve tiksinirim yiyemem diye o günden beridir Köfteci Yusufa gitmem,domuz çıkacağı için değil he,yemeği yerken aklıma geleceği ve tiksinti oluşturacağı için.

Bi altında 310 tl olan menüden 2 adet alıp kupon ile 470tlye alabilrsniz, adet fiyat 235e denk geliyor

Dostum ben kar/zarar oranı üzerinden hesaplama yaparak dışarıdan yemenin hiçbir mantığa uymadığını anlatmaya çalışıyorum.
Konudaki diğer yazılarımı okursan amacımın ''eğonomi çoğğğ iyi yeanim'' demek olamdığını anlarsın.
Fahiş fiyat ve gıda denetimsizliğinin olduğu şu noktada evde yemek yapabilme fırsatı varken dışarıdan yemek yiyen adam parlak bir zekaya sahip değildir.
Burda tartışacak bir şey görmüyorum.
Vakit paradan değerlidir, idrak edemediğin şey bu. Tek başına yaşayan biriysen ve çalışıyorsan yemek yapmak dünyanın en mantıksız işidir, zevk hobi için yaparsın ayrı diyeceğim ama her gün en az 2 saatimi yemek için feda edince zevk değil nefret etmeye başladım.

Asya ülkelerinde evde yemek kültürü çok az, insanlar işten çıkınca topluca yemek yiyorlar çünkü hayatları çalışmaktan ibaret, gidip bu adamlara dışarıda yeme sağlıksız, evde ye dersen bi yerleriyle gülerler.

Avrupada da pek farklı değil, insanlar işten çıkınca ya bara gidiyor ya da cafeye, çünkü hayattan aldığı zevk ve zamanı daha önemli.

Yani senin sağlıklı yaşam zırvan her açıdan mantıksız, ayrıca genelde daha ucuza da gelmiyor.
Yemek yapmak sadece sevdiklerinle geçirdiğin bi vakit olduğunda mantıklıdır.

Çok ciddiyim 400 TL'ye sadece 90 gram burger olan (yanında patates, içecek yok) olan burgerler bana bu Köfteci Yusuf burgerindeki lezzeti veremiyor. Bir de restoran fiyatı olarak 400 TL, iş online siparişe gelince 600'lere kadar çıkıyor.

Dışarıda yemek yemeyi savunacak kadar acınası insanlar var forumda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,471
Üyeler
188,943
Son üye
huseyin319
Geri