Lise mezunu olmadan yurtdışına çıkabilirmiyim

byabo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
284
Merhaba arkadaşlar ben 9. sınıfı okudum sonra hiç okula gitmedim meslek lisesinde okuyordum şuan yurtdışına çıkabilirmiyim maddi bir problemim yok gitmeyi düşündüğüm ülkeler abd,almanya,fransa,kanada

Merhaba arkadaşlar ben 9. sınıfı okudum sonra hiç okula gitmedim meslek lisesinde okuyordum şuan yurtdışına çıkabilirmiyim maddi bir problemim yok gitmeyi düşündüğüm ülkeler abd,almanya,fransa,kanada
ABD ye nasıl gidecen? Ailenin onay vermesi lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ailenle gidersen sorun olmaz

ABD ye nasıl gidecen? Ailenin onay vermesi lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ailenle gidersen sorun olmaz
18 yaşından büyüğüm ben hocam

vize verirlermi onu soruyorum zaten hocam
İstedikleri belgeleri verirsen verirler yeşil pasaport varsa daha kolay zaten yeşil pasaportla AB ülkelerine gidebiliyon

yurtdisina cikma hayalin var ise ilk once gitmek istedigin ulkenin dilini en az b2 seviyesinde ciddi yasamak istiyorsan c1 seviyesinden asagi olmayacak sekidle ogrenmek gerek(ingilizce ana dili olmayan ulkelerde ingilizce bilmen ise yaramaz o ulkenin dilini bilmen sart) yine orada calisacaksan mesleginde iyi veya ciddi bir tecrube birikimi olan birisi olman sart :d eger bir artin yoksa oradaki adam neden yerlisi varken seni ise alsin =D ilk once kendine odaklan yurt disina gidip orada evsiz olmanin anlami yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,025
Üyeler
189,961
Son üye
byiultraw
Geri