Fotoğraf gelmemiş hocam sana zahmet tekrar atabilir misin rica etsemHocam öncelikle teşekkür ederim. Bizim odanın ışığı biraz loş olsa da dikkatli baktım ama öyle bir şwy farketmedim sağ aol ve ortada. Bak sana fotoğrafları da ekleyeyim
Fotoğraf gelmemiş hocam sana zahmet tekrar atabilir misin rica etsemHocam öncelikle teşekkür ederim. Bizim odanın ışığı biraz loş olsa da dikkatli baktım ama öyle bir şwy farketmedim sağ aol ve ortada. Bak sana fotoğrafları da ekleyeyim
Beyler şu an farkettim panelin altı eşit hizada değil. Fotoğraflarda belli oluyor panelin en sağ altındaki bölgede daha çok ekran alanı varken monitörün ortasında daha az ekran alanı var. Panelin bittiği noktaya odaklanın. Sizlerde de böyle mi kontrol eder misiniz ona göre değişim yapacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Beyler bu arada kutunun içinden kitapçık vs. çıkmadı değişimden gelen ürün olabilir mi sizlerde var mıydı?
Hocam monitörden memnun musunuz bende almayı düşünüyorumHocam öncelikle teşekkür ederim. Bizim odanın ışığı biraz loş olsa da dikkatli baktım ama öyle bir şwy farketmedim sağ aol ve ortada. Bak sana fotoğrafları da ekleyeyim
Özelden ilettim hocam. Özelden yazacağıma komuya yazmışım mesajıFotoğraf gelmemiş hocam sana zahmet tekrar atabilir misin rica etsem
Nasıl?4200e geldi
Gelince bakacaz
Ben memnunum kullanacağım. Giç bir sıkıntısı yok. Önceki mesajlarımda da belirttiğim gibi ışık sızması seviyesi bunu bir teknik sorun ya da arıza statüsüne koyacak seviyede olmadığı gibi kullanımda fark edilmesi mimlün değil arka plan tamamen siyah ve dikkatli bakılmadığı sürece. Bu her ips monitörde var neredeyse.Hocam monitörden memnun musunuz bende almayı düşünüyorum
Ghosting fazla deniyor sizde nasıl bu durumBen memnunum kullanacağım. Giç bir sıkıntısı yok. Önceki mesajlarımda da belirttiğim gibi ışık sızması seviyesi bunu bir teknik sorun ya da arıza statüsüne koyacak seviyede olmadığı gibi kullanımda fark edilmesi mimlün değil arka plan tamamen siyah ve dikkatli bakılmadığı sürece. Bu her ips monitörde var neredeyse.
hocam bende vardı bugün iadeye verdimGhosting fazla deniyor sizde nasıl bu durum
Tekrar almayı düşünüyor musunuz? Benim aklıma takıldı ya 5000tl ye bunu almak mı 3-4k daha koyup adam akıllı bir şey almak mı bilemedim bir türlühocam bende vardı bugün iadeye verdim
Hocam 3-4k fazla verip de ips glowsuz ışık sızmasız ips monitörün garantisi yok. Önemli olan ölü pikseli olmasın, renk kalitesi tarama hızı iyi olsun. Yani 1-2k desen tamam ama 3-4k fark fazla. Zaten 4k fazlası demek %80 fiyat fazlası demek.Tekrar almayı düşünüyor musunuz? Benim aklıma takıldı ya 5000tl ye bunu almak mı 3-4k daha koyup adam akıllı bir şey almak mı bilemedim bir türlü
BU COK FAZLAAlıntıyı görüntüle
Benimki de geldi, ben zaten yan monitör olarak kullanacağım için öyle siz söyleyene kadar ışık süzmelerini bile fark etmemiştim ki çıplak gözle bakıyorum hala inanılmaz detaylı bakmadığın sürece fark edilecek seviyede değil. Fotoğrafta kameranın yapısı gereği herhalde, inanılmaz abartı gözüküyor. Bir de yanına north bayou f80 aldım çünkü pivot özelliği yok, inanılmaz iyi oldu. Ayakları sallanan var demişler, tecrübe etmediğim için yazamam ama fiyatına göre bence overall 8/10
IPS te ışık sızması normal ama önemli olan ne kadar olduğu. MSI MAG 275QF modeli ile bunun arasında kaldım. Aslında kağıt üstünde pek bir fark yok ama FAZEON’a pek içim ısınmadı.Hocam 3-4k fazla verip de ips glowsuz ışık sızmasız ips monitörün garantisi yok. Önemli olan ölü pikseli olmasın, renk kalitesi tarama hızı iyi olsun. Yani 1-2k desen tamam ama 3-4k fark fazla. Zaten 4k fazlası demek %80 fiyat fazlası demek.
Ben şahsen düşünmem fena değildi monitör ışık sızmasıda çıkmadı.Temiz monitördü Fakat ghosting vardı dediğim gibi benim için önemli bir detay.Tekrar almayı düşünüyor musunuz? Benim aklıma takıldı ya 5000tl ye bunu almak mı 3-4k daha koyup adam akıllı bir şey almak mı bilemedim bir türlü
Hocam hepsiburadada bir arkadaş monitör üzerinden yapılan ayarlarla ghosting azalıyor demiş acaba gerçekten azalıyor mudurBen şahsen düşünmem fena değildi monitör ışık sızmasıda çıkmadı.Temiz monitördü Fakat ghosting vardı dediğim gibi benim için önemli bir detay.