🔥İndirim Fazeon 27” 150Hz 0.5ms 2K IPS Monitör 😱4.999₺

ips glow kameradan anlaşılmaz, sadece siyah sahnelerde kendini ufaktan belli ediyorsa sıkıntı yok fakat hafif renkli bi ekranda bile o yansımayı görüyorsanız ve rahatsız ediyorsa iade edebilirsiniz *bence* 3 yıl garantisi de varmış zaten başka bir zamanda göndirilebilir.

1769588439238.webp

Benimki de geldi, ben zaten yan monitör olarak kullanacağım için öyle siz söyleyene kadar ışık süzmelerini bile fark etmemiştim ki çıplak gözle bakıyorum hala inanılmaz detaylı bakmadığın sürece fark edilecek seviyede değil. Fotoğrafta kameranın yapısı gereği herhalde, inanılmaz abartı gözüküyor. Bir de yanına north bayou f80 aldım çünkü pivot özelliği yok, inanılmaz iyi oldu. Ayakları sallanan var demişler, tecrübe etmediğim için yazamam ama fiyatına göre bence overall 8/10

Alıntıyı görüntüle

Benimki de geldi, ben zaten yan monitör olarak kullanacağım için öyle siz söyleyene kadar ışık süzmelerini bile fark etmemiştim ki çıplak gözle bakıyorum hala inanılmaz detaylı bakmadığın sürece fark edilecek seviyede değil. Fotoğrafta kameranın yapısı gereği herhalde, inanılmaz abartı gözüküyor. Bir de yanına north bayou f80 aldım çünkü pivot özelliği yok, inanılmaz iyi oldu. Ayakları sallanan var demişler, tecrübe etmediğim için yazamam ama fiyatına göre bence overall 8/10
Hocam bu seviyede bu cihaz sorunsuz denebilir. Yularıda da bir arkadaş söylemiş güzsl söylemiş arka planda siyah dışında herhangi bir renkte belli olacak bir parlaklık varsa evet ışık süzmesi kabul edilebilir seviyenin üzerinde ve arıza sayılabilir. Ancak bu seviyede herhangi bir film izler ya da oyun oynarken hiç bir şekilde görünmez gözüne kaldı ki zifiri karanlıkta bile anca fark edersin siyah arka planda, odanın ışıkları açıkken de çok dikkatli bakınca fark edilir. Bu ne yazık ki ekranda kullanılan teknolojinin bir yan etkisi olduğu gibi bir parçasıdır. Yani teknik olarak arızalı değildir.

Laptopta kullanacağım laptop için alınır mı? Bir de içinden sadece dp kablosu mu çıkıyor onun için ekstra dönüştürücü mü almam gerekli?

Laptopta kullanacağım laptop için alınır mı? Bir de içinden sadece dp kablosu mu çıkıyor onun için ekstra dönüştürücü mü almam gerekli?
İçerisinden sadece displayport kablosu çıkıyor. Laptopunda sadede hdmi çıkış varsa, dönüştürücü değil de bir hdmi kablo alsan da olur çünkü monitörde hdmi kabşomda var. Eğer laptopun oyun performansı 2k için yeterli ise düşünmeden alabilirsin.

İçerisinden sadece displayport kablosu çıkıyor. Laptopunda sadede hdmi çıkış varsa, dönüştürücü değil de bir hdmi kablo alsan da olur çünkü monitörde hdmi kabşomda var. Eğer laptopun oyun performansı 2k için yeterli ise düşünmeden alabilirsin.
i7 13650hx rtx5060 var normalde valo cs lol fps takılıyordum da hikayeli oyunlara başlamayı düşünüyorum

i7 13650hx rtx5060 var normalde valo cs lol fps takılıyordum da hikayeli oyunlara başlamayı düşünüyorum
O ekran kartı ile 4k monitör bile kullanılır. Bende de 5060 laptop var ve aynı zamanda 4k monitörüö de var (gamepower rapid dual 27) özellikle dlss 4 mfg destekli oyunlarda fazlasıyla tatmin edici. Zaten fc 26'yı nvidia image scaling ile fhd den 4k'ya yükseltip oynuyorum 130-150 fps. Her oyunda vram 4k için yetmeyeceğinden ötürü 2k monitör en iyi seçenek.

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47
ne ışık sızması ne ölü ne sıkışık pixel cıktı 2k 144hz de devam
alanlara sorayım ben mesela hem hdmi hem dpi kablolarını bagladım ama monitörde tusa basıp sundan cıkıs vere basamıyorum display porttan acılıyor direk pc acınca sanıyorum m tusundan cıkıs output secimi yapılıyor benim tus mu basmıyor acaba ?

hiç oyun oynamadığım için KTC aldım. 7ms 100 hz. Fazeon'un şu ışık sızması panel açıklığı can sıkıcı kronik bir sorun gibi duruyor. Özellikle sağ alt köşedeki herkeste var.

ötede oyna mute
sen mümkünse bir şey yazma cahilliğin reklamı yapılmamalı.

Beyler şu an farkettim panelin altı eşit hizada değil. Fotoğraflarda belli oluyor panelin en sağ altındaki bölgede daha çok ekran alanı varken monitörün ortasında daha az ekran alanı var. Panelin bittiği noktaya odaklanın. Sizlerde de böyle mi kontrol eder misiniz ona göre değişim yapacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler bu arada kutunun içinden kitapçık vs. çıkmadı değişimden gelen ürün olabilir mi sizlerde var mıydı?

Ekler

• 20260128_204843.webp
    20260128_204843.webp
    2.7 MB · Hit: 86
  • 20260128_204834.webp
    20260128_204834.webp
    2.4 MB · Hit: 85
Son düzenleme:
Hocam öncelikle teşekkür ederim. Bizim odanın ışığı biraz loş olsa da dikkatli baktım ama öyle bir şwy farketmedim sağ aol ve ortada. Bak sana fotoğrafları da ekleyeyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,969
Üyeler
188,507
Son üye
ym58
Geri