koftecibaba
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
- Bütçe
- 58000
windforce kartlar kötü 5000 serisinde ama 56k ya kötü değil sistem hayırlı olsunHocam ürünün stoklar tükenmiş ama ben sipariş verdim nasıl sizce bu haliyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Linki de bu
![]()
THE-VOK V7 / AMD Ryzen 5 7600 / GIGABYTE GeForce RTX 5070 12GB / 16GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / OEM PAKET |ITOPYA.COM
THE-VOK V7 / AMD Ryzen 5 7600 / GIGABYTE GeForce RTX 5070 12GB / 16GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / OEM PAKET en uygun fiyat seçenekleri e ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Eyvallah sağolasın windforce ekran kartı ne gibi sorun çıkartabilir kiwindforce kartlar kötü 5000 serisinde ama 56k ya kötü değil sistem hayırlı olsun
çok sıcak çalışıyo özellikle bide düz windforce değil sff yani daha küçük tasarlanmış bi kart. sıcaklıklar bazen riskli seviyelere çıkabiliyo 5070 ve üstündeEyvallah sağolasın windforce ekran kartı ne gibi sorun çıkartabilir ki
çok sıcak çalışıyo özellikle bide düz windforce değil sff yani daha küçük tasarlanmış bi kart. sıcaklıklar bazen riskli seviyelere çıkabiliyo 5070 ve üstünde
hocam 70 dereceleri geçmiş çok da iyi değil ve her sistem aynı sıcaklıkta çalışmaz. bire bir aynı parçaları alsan dahi. bide şimdi sıcaklıkları biraz daha makul göstermek için ellerinden geleni yapıyolar reklam incelemelerinde
Bu videodan görüp aldım da sistemi testlerde başarılı gibiydi
Tamamdır sağolasın peki bu sisteme sonradan nasıl eklemeler(güncelleştirme) yapabilirimhocam 70 dereceleri geçmiş çok da iyi değil ve her sistem aynı sıcaklıkta çalışmaz. bire bir aynı parçaları alsan dahi. bide şimdi sıcaklıkları biraz daha makul göstermek için ellerinden geleni yapıyolar reklam incelemelerinde
ram i 32 yap bi 16 daha alıpTamamdır sağolasın peki bu sisteme sonradan nasıl eklemeler(güncelleştirme) yapabilirim