Çözüldü✓ ACİL YARDIM LAZIM PC Yİ SIFIRLAYAMIYORUM

zypher

80+
Reaksiyon skoru
15
PC Yİ sıfırlamak istiyorum ama sıfırlayamıyorum çünkü aşşagıdaki resimde DİSK 0 SERBEST BIRAKILMIŞ ALAN KISMI mı silmem lazım ama silemiyorum bunun çözümü nedir bilen varsa söyleyebilirmi

Ekler

• IMG_20260129_040622.webp
    IMG_20260129_040622.webp
    763.2 KB · Hit: 37
PC Yİ sıfırlamak istiyorum ama sıfırlayamıyorum çünkü aşşagıdaki resimde DİSK 0 SERBEST BIRAKILMIŞ ALAN KISMI mı silmem lazım ama silemiyorum bunun çözümü nedir bilen varsa söyleyebilirmi
disk 0 daki diğer alanlı silmeyi dene

disk 0 daki diğer alanlı silmeyi dene
Yinede olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bölüm 1 i silersem sıkıntı yaratır

Şuan o menüden çıkıp PC Yİ açmak istediğimde biosa giriyo biosdan çıktığımda geri biosa atıyo galiba PC patladı benim

Bu ekranda shift+f10 bas komut satırı açılacak sırasıyla diskpart enter bas list disk enter select disk 0 yada 1 enter clean enter convert gpt enter exit enter exit enter sonra atrığın resimdeki ekrana geri döneceksin sağ üstten yenileye bas yeni kısmından bölümü oluştur

alttakileri sil o da otomatik gidecek
Altakiler silinmiyo

Bu ekranda shift+f10 bas komut satırı açılacak sırasıyla diskpart enter bas list disk enter select disk 0 yada 1 enter clean enter convert gpt enter exit enter exit enter sonra atrığın resimdeki ekrana geri döneceksin sağ üstten yenileye bas yeni kısmından bölümü oluştur
Reis ya ben yapamadım yada hiçbir türlü olmuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,476
Üyeler
190,753
Son üye
ZirtapoS
Geri