Öneri Ketoral Şampuan (Kepek Şampuanı) Fiyatı %186 Artmış 😬

Hocam bu söylediğiniz şampuana bakıyorum, amazonda 300 başka yerde 1200, 600 e de var garip bir fiyatlandırma var. Piyasada çakması mevcut mu çok? Direkt eczaneden mi alınmalı? Benim viapecia dan bir tık pahalı bir de bunu deneyeyim diyorum arada değiştirmek gerekiyor.
Hocam ben internetten almanızı önermiyorum , hangi eczane olduğu önemli değil ama bir eczaneden almalısınız önerim bu yönde

Beyler bende yeni yeni dikkat etmeye basladim da bu vichy dercos'un hangi sampuanini oneriyorsunuz. Cunku yazlari sorun degilde kislari inanilmaz aziyor. @DieSpie bi oneri versen hocam.

Bu hastalığın çözümü yok maalesef, 2014 yılından beri çekiyorum, ancak belirli düzeyde kontrol altında tutmak bizim elimizde, hayatınızdan ilk olarak stresi çıkarmanız lazım, saç derisinini kesinlikle ılık su ile yıkamak lazım, sıcak su değdiği zaman saç derisi olduğundan daha çabuk sebum üretiyor, onun dışında domates ve domates türevleri, baharatlar, acı yiyecekler ve en önemlisi şeker, örneğin ben şekerli bir şey tükettiğimde saç derim yanmaya başlıyor, aynadan bakınca egzema olan bölge kırmızı renge bürünmüş oluyor, saçlarınızı mümkünse 2 günde bir ılık su ile yıkayın, malassezia mantarının sebum ile beslenmesine olanak sağlamayın. Öyle bir hastalık ki geçtiğini sanırsın ama malassezia direnç kazanıp tekrar döner.

Bu hastalığa sahip olunca aslın da tıp o kadar da ilerlemedi diyorsunuz.

Son düzenleme:
Hocam ben internetten almanızı önermiyorum , hangi eczane olduğu önemli değil ama bir eczaneden almalısınız önerim bu yönde
Anladım eczaneye sorayım bir hocam peki Dalin Klasik şampuan alsam yararı olma ihtimali varmı?

2019'dan beri seboreik dermatit ile yaşıyorum cildim ve saç derim aşırı yağlı. Bunun maalesef yapısal bir şey olduğunu anladım saç derim ve cildim inanılmaz derecede sebum üretiyor sürekli. Buna en iyi gelen şeyi size ekte paylaşıyorum :

Aşırı yağlanmaya bundan daha iyi gelen bir şey yok. Bundan daha iyi cildi ve saç derisini temizleyen bir şey de yok. Hayatınıza dahil edin. Ben hemen hemen her gün kullanıyorum. Bununla beraber mentollü bir şampuanı kullanmanızı tavsiye ederim.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: swan
  • Muhteşem
Beyler bende yeni yeni dikkat etmeye basladim da bu vichy dercos'un hangi sampuanini oneriyorsunuz. Cunku yazlari sorun degilde kislari inanilmaz aziyor. @DieSpie bi oneri versen hocam.
Vıchy nın yeşil olanını kullanıcaksınız hocam , kuru ve yağlı saç için 2 farklı formu var saçınızın durumuna göre tercih edebilirsiniz

buda notumda teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vıchy nın yeşil olanını kullanıcaksınız hocam , kuru ve yağlı saç için 2 farklı formu var saçınızın durumuna göre tercih edebilirsiniz
benim kepekde öyle oluyor yazın olmuyor, kışın başlıyor birden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2019'dan beri seboreik dermatit ile yaşıyorum cildim ve saç derim aşırı yağlı. Bunun maalesef yapısal bir şey olduğunu anladım saç derim ve cildim inanılmaz derecede sebum üretiyor sürekli. Buna en iyi gelen şeyi size ekte paylaşıyorum :

Aşırı yağlanmaya bundan daha iyi gelen bir şey yok. Bundan daha iyi cildi ve saç derisini temizleyen bir şey de yok. Hayatınıza dahil edin. Ben hemen hemen her gün kullanıyorum. Bununla beraber mentollü bir şampuanı kullanmanızı tavsiye ederim.
bunuda doktora sorarım teşekkür ederim bilgi için ve geçmiş olsun sizede şu kepek şeyi çok gıcık bişey

2026 yılı olmadan eczaneden 2 tane almıştım tanesi 70 TL iken bugün alayım dedim 200 TL olmuş dedim oha :D sizin kullandığınız kepek şampuanları da artmış mı ? şunu al dediğiniz bir kepek şampuanı varmı ? normal şampuanları kullandım ama bir etki görmedim
Kanka o fiyat 2023 yılında kaldı 2025'te zaten 170 liraydı fiyatı. Sürekli ketoral ve laprox döngüsündeyim oradan biliyorum.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,471
Üyeler
188,943
Son üye
huseyin319
Geri