6-7 aydır kullanıyorum kötü değil. Fiyatına göre gayet okey.mouse tırt
Model I çok iyiydi. Marko tuşlarıyla filan. Güzel ele oturuyordu.
6-7 aydır kullanıyorum kötü değil. Fiyatına göre gayet okey.mouse tırt
Bende var kullaniyorum kablosu cok hafif mouse da agir degil ama gloss olmasından hic memnun degilim cok titz bile kullandan kir yapisiyor keske böyle bi dokuda hic yapmasalardı MAT ALINmouse tırt
Bende var kullaniyorum kablosu cok hafif mouse da agir degil ama gloss olmasından hic memnun degilim cok titz bile kullandan kir yapisiyor keske böyle bi dokuda hic yapmasalardı MAT ALIN
fiyat için konuştum bu paraya kablolu almak mantıksız mouse iyidir kötüdür ona lafım yok6-7 aydır kullanıyorum kötü değil. Fiyatına göre gayet okey.
Model I çok iyiydi. Marko tuşlarıyla filan. Güzel ele oturuyordu.
yine de piyasaya göre iyi fiyat bencefiyat için konuştum bu paraya kablolu almak mantıksız mouse iyidir kötüdür ona lafım yok
ben 360 olanını kullanıyorum. xl2566k cok memnunum. 240 da iyidir. zaten TN panel olduğu için tamamen fps oyunları odaklıgamersarena sitesine attığınız linke basıp hazır girmişken monitörlere de bakayım dedim cs2 için benq zowie xl2540k modeli alınır mı 15.999 TL'ye
taksit imkanı olsaydı alırdım belki ama vade farkı alıyo taksit yaptırmak isteyinceben 360 olanını kullanıyorum. xl2566k cok memnunum. 240 da iyidir. zaten TN panel olduğu için tamamen fps oyunları odaklı