Dikkat ediniz: HASSAS KONU :D ( Ne söylemek istersiniz / isterdiniz ? )

ASELS

80+ Silver
Reaksiyon skoru
971
Ben şimdi öyle bir konu açacam ki ya ban yerim belki ya da bu konu kilitlenebilir ama denemeye değer 🤣

Şimdi bilirsiniz, forumda en tepede bir iki konu kilitli olarak mesaja kapalıdır ve biz konuya mesaj yazamıyoruz, eğer böyle bir fırsatınız olsaydı o konulara neler yazmak, karalamak veya sormak isterdiniz?

Örneğin şu konuda şöyle yazmak isterdim, şeklinde not düşünüz, belki spönsörler dikkate alır, biliniz ki felsefe yapıyoruz, beyin fırtınamsı bi şey yani... ;)

SPÖNSÖRLERE SPÖNSÖR nasıl olabilirim, diye sormak isterdim? Maliyet ne olurdu? Yani onların sitelerinde reklam vermek istesek kaça mal olurdu? Hep merak ederim şu reklam pastası nedir, ne değildir?

Konunun içeriğine bakar öyle dalarım.
Mesela İtopyanın reklamına.

Ürünlere Zaur vergisi eklenmiştir. ürünlerden 2.5% Vergiyi benim i ban hesabıma aktarın.

Mesele hani şu, neden konuları kilitli, biz neden düşüncelerimizi yazamıyoruz? Belki bizim yazacaklarımız onların da işine gelebilir veya iki taraf da kazanabilir... Ama kısıtlama hoş değil bence, iyilik varsa yanında hep kötülük de olur, kendi fikirleri önemli ama bizim fikirlerimiz önemsiz mi!
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bi de bi şey yazayım :D

Bu konu kilitlenmese var ya, çok yazan olur, herkes derdini burada döker :) Halka hizmet yane...

Dm.den darlıyorum ben

Teşekkürler. Emeğe saygı. +rep

1769716002138.webp

Geri