Yardım Herkes fikir belirtebilir mi arkadaşlar ÇOK ACİL

ic3peak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
454
Kişisel bir konu fakat merak ettim sizlerin zevkini. Aşağıdaki seçtiklerim sizce estetik açıdan hoş durur mu masada ?

Bir de bu iki bitki için beyaz saksı olarak şunu düşünüyordum.

Son düzenleme:
Kişisel bir konu fakat merak ettim sizlerin zevkini. Aşağıdaki seçtiklerim sizce estetik açıdan hoş durur mu masada ?

Pek hoşuma gitmedi ilki alınabilir ama saksıda duran pek hos durmuyor. Onun yerine masaya aydınlatmalı masa tabloşarı alın

La olm kaktüs al bari. Hem canlı hem radyasyonu da emcüklüyor.

yav kaktüs tarzı yapay bitkilerden aldım zaten. biraz daha süsleyesim var masamı. linkini attıklarım çirkin mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

üstteki 2 bitki çirkin mi ? sadece boş saksı mı iyi duruyor sizce
bitkiyi kastettim saksı derken, güzel bence. öbür otu anca kasa üstüne falan koyarsın

yav kaktüs tarzı yapay bitkilerden aldım zaten. biraz daha süsleyesim var masamı. linkini attıklarım çirkin mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

üstteki 2 bitki çirkin mi ? sadece boş saksı mı iyi duruyor sizce
Hayır ya çirkin değil hepsi güzel. Bauhause'da da vardı yapay bitkiler baktın mı onlara?

Hayır ya çirkin değil hepsi güzel. Bauhause'da da vardı yapay bitkiler baktın mı onlara?
baktım şimdi , siteyi komple taradım. Güzel şeyler buldum ama stokları bitmiş şansıma. Yoksa alırdım valla hiç acımazdım. Başka bu tarz bildiğin siteler varsa yazarsan sevinirim hocam :D

baktım şimdi , siteyi komple taradım. Güzel şeyler buldum ama stokları bitmiş şansıma. Yoksa alırdım valla hiç acımazdım. Başka bu tarz bildiğin siteler varsa yazarsan sevinirim hocam :D
Maalesef knk be bir bildiğim burası vardı.

BENCE FEJKA ALINIR

hocam koyacağınız yerin resmini görsek daha mantıklı bi fikir verebilirz bence. Eğer asılcak bir konum varsa jerka güzel duruyo baya. Ama masa önü ya da pencere önü gibi bi fikriniz varsa diğer model tabii ki

Geri