Merhabalar, biz geçen bir kazaya sebep olduk. Park halindeki araca yaklaşık 20 km/sa hızlı çarptık. Adam kazanın, ehliyetin ve ruhsatın fotoğrafını çekti daha sonra gün içinde servise gidip fiyat alacağını sigortaya başvurursa aracağın düşeceğini söylerek elden para ödetmeyi istedi biz de bir şey demedik stresliydik ve ilk kaza deneyemimizdi. Çok bir hasar olacağını düşünmüyorduk. Adam ertesi gün 20 bin liralık bir hasarın olduğunu söyledi biz de bu paranın bizde olmadığını ve sigortaya başvurmayı istedik. Adam reddetti bağıra bağıra "Yok ben size insanlık ettim bağırmadım ben esnafım benim zararım var..." diye söylendi. İlk anda tutanak falan tutulmadı adam en son babamla iletişime geçti ve konuştular. Babam bu konularda bilgisiz adama parayı ödeyeceğiz dedi. Biz bir sürü usta gezdik hiçbiri elden para vermeyin dedi ve bu kadar hasarın olmasının mümkün olmadığını söyledi. Burdan sonra ne yapacağımızı bilemedik ben de konu açmak istedim aracın sigortası kaskosu var burda ne yapmam lazım sigortayla karşılamak için?