Sistemim iyi ama valorantta düşük fps alıyorum

Mrphy

80+
Reaksiyon skoru
38
ryzen 5 7600 işlemci
rtx 4070 ekran kartı
32gb ram var ona rağmen düşük ayarlarda valorantta 150-200 arası fpslerde geziyorum cok anormal değil mi bu ne yapıcam ?

ryzen 5 7600 işlemci
rtx 4070 ekran kartı
32gb ram var ona rağmen düşük ayarlarda valorantta 150-200 arası fpslerde geziyorum cok anormal değil mi bu ne yapıcam ?
Sistemi yeni mi aldın ve oyun içi ekran kartı, işlemci kullanım yüzdelerini atar mısın?

Imkansiz benim intel core i5 210 h laptop var düşük ayarlarda 350 fps veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

büyük ihtimal w kisitlamasi var hocam Başka oyunlardaki fpslerinizide soylermisiniz

Sistemi yeni mi aldın ve oyun içi ekran kartı, işlemci kullanım yüzdelerini atar mısın?
hayir yeni almadım 2 yıl falan oldu alalı
Imkansiz benim intel core i5 210 h laptop var düşük ayarlarda 350 fps veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

büyük ihtimal w kisitlamasi var hocam Başka oyunlardaki fpslerinizide soylermisiniz
marvel spider man 2 de ultra ayarlarda ray tracing açık dlss kapalı 100 120 civarı fps alıyorum valorantta bu fps düşüklüğünü son 1 2 aydır yaşamaya başladım bugün extra bi düşüklük var 150 lerde falan dolaşıyor

Ekler

• cccc.webp
    cccc.webp
    33.8 KB · Hit: 22
  • ggg.webp
    ggg.webp
    40.6 KB · Hit: 20
Bendede cs de olmuştu hocam cs de 270 fps aliyordum ama bi anda 80 lere düştü sonra optimizasyon sorunu olmuş cs de gücün sadece %30 unu kullanıyormuş ona araştır bir bak hocam

Bendede cs de olmuştu hocam cs de 270 fps aliyordum ama bi anda 80 lere düştü sonra optimizasyon sorunu olmuş cs de gücün sadece %30 unu kullanıyormuş ona araştır bir bak hocam
işlemci hızım temel hıza sabitlenmiş turbo boostu kapatmışım açtım tekrar düzeldi şu an tekrar 400 500 fpsleri gördüm teşekkürler

Geri