120 mm sıvı soğutucuya pull-push yapmak mantıklı mı?

Ghost13

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba gamepower skadi square 120mm sıvı soğutucum var buna performans artırmak adına Coolmaster mobius 120 mm fan ile pull-push yapmayı düşünüyorum işe yarar mı ya da mantıklı mı sizce? Ve siz söylemeden söyleyeyim evet 120 mm sıvı soğutma almak saçma ama bunu isteyerek almadım , sistemim değişime gitti ve benim kule tipi soğutucu stoklarında olmadığı için muadil soğutucu teklif ettiler, ben bikaç tane sağlam kule tipi soğutucu teklif ettim ama yok adamlar hiçbirini kabul etmiyor fiyat farkı çıkıyor, size bu gamepower sıvı soğutmayı verebiliriz dediler mecbur kabul ettim. İşin saçma yanı istediğim kule tipi modeller 1500tl civarıydı hatta en son 1000tl lik Corga fouzar 50 bile teklif ettim yine kabul etmediler ama gidip 2300tl lik sıvı soğutucu dayattılar heralde ellerinde falan kalmış. Söylediğim coolmaster fan Hepsiburadada kuponum ile 350tl ye geliyor o yüzden onu söyledim .

daha önce akasa mıydı neydi 120mm de denemiştim 1 2 C fark etmemişti.Gürültü yapıyordu gereksiz.

daha önce akasa mıydı neydi 120mm de denemiştim 1 2 C fark etmemişti.Gürültü yapıyordu gereksiz.
Sağol hocam o zaman dümdüz kullanıcam o kadar da kötü değil zaten sanırım bu soğutucu occt de 1 saatte ortalama 59 derece kule tipine yakın gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,255
Üyeler
190,883
Son üye
yasin54.
Geri