100mbps internete geçtik bu değer normal mi ?

Reaksiyon skoru
10
Merhabalar önceden 35 mbps kullanıyorduk çekmiyordu cihaz sayısı artınca bugün 100e geçiş yaptık telefonda speed testte 85 veriyor pcdede 85 veriyor sabit. chat gptye sordum ethernet ile 95-100 arası verir diyor anlamadım düşük mü alıyorum ?

Merhabalar önceden 35 mbps kullanıyorduk çekmiyordu cihaz sayısı artınca bugün 100e geçiş yaptık telefonda speed testte 85 veriyor pcdede 85 veriyor sabit. chat gptye sordum ethernet ile 95-100 arası verir diyor anlamadım düşük mü alıyorum ?
Ethernet dediği şey modemi bilgisayara kablo ile bağlamak bu daha iyi bir değer verir 85 de bence normal bir şey ping filan yoksa hic kurcalama

kablosuzsa normal

bende de 100 mbps var fakat 120mbps veriyorlar. Eğer kablolu da aynı şekilse söyleyin düzeltsinler.

vdsl de mi 100e geçtin öyleyse sorun yaşarsın onda kopma vs olur

vdsl ise pc'de kablo ile 94'te tıkanır. Fiber ise 110'a kadar zorlayabilir. Tabi kablonuz, ethernet kartınız vs uygunsa.

Ayrıca 100 kaldırmıyor hızınızı 85'e sabitlemiş de olabilirler

pc kablo ile bağlı evet
bende de 100 mbps var fakat 120mbps veriyorlar. Eğer kablolu da aynı şekilse söyleyin düzeltsinler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vdsl ise pc'de kablo ile 94'te tıkanır. Fiber ise 110'a kadar zorlayabilir. Tabi kablonuz, ethernet kartınız vs uygunsa.

Ayrıca 100 kaldırmıyor hızınızı 85'e sabitlemiş de olabilirler
fiber değil normal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

chat gptye modemin altını attım diyorki modem 300-400e kadar verebilir destekler yani

Geri