Kuveyt Türk Öğrenci 1050tl + kazanma

Akhiore

80+ Silver
Reaksiyon skoru
977
1000tl harcamaya 500tl veriyor

600tl harcamaya 550 tl veriyor tam linkini bulamadım önceden 1000tl harcamaya 750tl idi her ay yenileniyor
Görev yapmanız lazım 4 tane kullanabilmeniz için her ay yeni görevler geliyor
https://www.kuveytturk.com.tr/kendim-icin/kampus/ayin-kampuslusune-ozel-firsatlar

Ben 2,3 aydır kullanıyorum çok memnunum ve oldukça fazla kazanç sağladım 3000tl ye yakın üniversite öğrencisi olmanız lazım bazen ekstra kampanyalar da oluyor

birde yurtdışı haraç pulu kampanyası var onu denemedim ama risk alıp deneyen olursa 600,700tl de oradan gelebili başkası adına alınca tuturı geri atıyorsa internete 500,600tl ya satılabilir tek seferlik

hiç hesabınız yoksa +300tl için özelden yazabilirsiniz

Son düzenleme:
Merhaba ben 2,3 aydır kullanıyorum çok memnunum ve oldukça fazla kazanç sağladım 3000tl ye yakın sizde bilgi almak isterseniz bana özelden yazabilirsiniz nasıl yapılacağını ve hangi kampanyalara katılmanız gerektiğini anlatırım üniversite öğrencisi olmanız lazım benim bu ay bitiyor mallesef :( ama şu sıralar iyi faydası dokundu bana

Not:Biraz paranız olması lazım çünkü çoğu harcatıp geri veriyor 1k nız fln varsa yeter yani

birde bi kampanya var onu denemedim ama risk alıp deneyen olursa 600,700tl de oradan gelebilir
yazından öğrendiğim tek şey kuveyttürk ve kampanya başka hiç bir bilgi paylaşımı yok.

Merhaba ben 2,3 aydır kullanıyorum çok memnunum ve oldukça fazla kazanç sağladım 3000tl ye yakın sizde bilgi almak isterseniz bana özelden yazabilirsiniz nasıl yapılacağını ve hangi kampanyalara katılmanız gerektiğini anlatırım üniversite öğrencisi olmanız lazım benim bu ay bitiyor mallesef :( ama şu sıralar iyi faydası dokundu bana

Not:Biraz paranız olması lazım çünkü çoğu harcatıp geri veriyor 1k nız fln varsa yeter yani

birde bi kampanya var onu denemedim ama risk alıp deneyen olursa 600,700tl de oradan gelebilir
Özelden neden yazıyoruz dostum böyle bir başlık açtıktan sonra her şeyi detaylıca anlatıp bilgilendirsen ya

yazından öğrendiğim tek şey kuveyttürk ve kampanya başka hiç bir bilgi paylaşımı yok.
Doğru bir tespit yasak fln sa diye özelden yazsınlar rahat rahat anlatayım dedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Özelden neden yazıyoruz dostum böyle bir başlık açtıktan sonra her şeyi detaylıca anlatıp bilgilendirsen ya
Yasak flnsa diye öyle yazmıştım

Kampanyaları yazmanız gerek.Bu direkt referans için açılmış postgibi

Kampanyaları yazmanız gerek.Bu direkt referans için açılmış postgibi
kampanya görsellerini koyacaktım ama koyulmuyormuş ama linklerini koyabilirim galiba bakayım bir daha güncelleyeceğim

kampanya görsellerini koyacaktım ama koyulmuyormuş ama linklerini koyabilirim galiba bakayım bir daha güncelleyeceğim
Telefondan koyacaksanız emojinin hemen solunda ki görsele tıklayıp koyabilirsiniz.Bilgisayarda zaten kopyala yapıştır.Örnek:
1769938143908.webp

Ekler

• 1769938099349.webp
    1769938099349.webp
    15 KB · Hit: 22
Telefondan koyacaksanız emojinin hemen solunda ki görsele tıklayıp koyabilirsiniz.Bilgisayarda zaten kopyala yapıştır.Örnek:
Alıntıyı görüntüle
Sağolun bulabildiğim linklerini ekledim bakalım bende bazı konulara resim koyulmuyor tıklıyamıyorum görsel ekleme yerine sebebi ne bilmiyorum

Geri