İsim ve Soy isim gizli bir şekilde ibana para gönderilebiliyor mu?

İnternet aracılığıyla tanıştığım ama çok samimi olmadığım birinden oyunla alakalı bir şey aldım ve para yollayacağım fakat soy ismimin gözükmesini istemiyorum. Bi de naystan ben kendi iş bankası ibanıma para yollayarak denedim ama işlem detaylarında isim soy isim gözüktü
Doxxlanmak istemiyorsun yani?

İnternet aracılığıyla tanıştığım ama çok samimi olmadığım birinden oyunla alakalı bir şey alacağım ve para yollayacağım fakat soy ismimin gözükmesini istemiyorum. Bi de naystan ben kendi iş bankası ibanıma para yollayarak denedim ama işlem detaylarında isim soy isim gözüktü
Hocam soyadığınız erdoğan falan mı ne bu çekince

İnternet aracılığıyla tanıştığım ama çok samimi olmadığım birinden oyunla alakalı bir şey alacağım ve para yollayacağım fakat soy ismimin gözükmesini istemiyorum. Bi de naystan ben kendi iş bankası ibanıma para yollayarak denedim ama işlem detaylarında isim soy isim gözüktü
gönderilen kısmında yazmasın o? ben ziraat ve kuveyt'e baktım, gönderilende doğal olarak adım yazıyor çünkü kendime gönderdim ama gönderende yazmıyordu. iş bankası iç transferlerinde yazabilir belki çünkü direkt kendi sistem ağı ama dışarıya böyle değil diye biliyorum en azından dekontta göremedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence vazgeçtiğiniz iyi olmuş, boşverin.

gönderilen kısmında yazmasın o? ben ziraat ve kuveyt'e baktım, gönderilende doğal olarak adım yazıyor çünkü kendime gönderdim ama gönderende yazmıyordu. iş bankası iç transferlerinde yazabilir belki çünkü direkt kendi sistem ağı ama dışarıya böyle değil diye biliyorum en azından dekontta göremedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence vazgeçtiğiniz iyi olmuş, boşverin.
İşlem detaylarından açıklama kısmında açıklamanın yanında isim soyad yazıyor, bilemiyorum hocam

ÇOK BASİT NAYS ile at.

Geri