Tlou part1 fitgirl torrent dosyası kırmızı virüs hatası

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-02-02 160045.webp
    Ekran görüntüsü 2026-02-02 160045.webp
    16.5 KB · Hit: 11
sorun fitgirldemi onuda anlamadım ki bana güvenilir site demişlerdi. çok acemiyiz valla dayı bi tane oyun kuramıyoruz daha :D
yok hocam estağfurullah site güvenilir güvenilir olmasına da tlou1 sorunlu fitgirlde geçen arkadaşım indirdiğinde de aynı hatayı vermişti program ekle/kaldır kısmından tlou1 silip fitgirl setupdan setup.exeyi başlatıp o baştaki 2 gb ram falan bişey tikini açıp denemenizi tavsiye ediyorum

bahsettiğim hata.
yok hocam estağfurullah site güvenilir güvenilir olmasına da tlou1 sorunlu fitgirlde geçen arkadaşım indirdiğinde de aynı hatayı vermişti program ekle/kaldır kısmından tlou1 silip fitgirl setupdan setup.exeyi başlatıp o baştaki 2 gb ram falan bişey tikini açıp denemenizi tavsiye ediyorum
sorunu nasıl çözerim hocam dodidenmi indireyim?

@canimbenes hocam cod mwiiden virüs bulaştı mı indirip indirmemek arasında acayip kararsızım şuan ya ilk crack olacak
Hocam ORJİNAL site olduğuna emin olduğununz FITGIRL Repack sitesinden virüs yemezsiniz. Bir sorun yaşamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sorunu nasıl çözerim hocam dodidenmi indireyim?
çözemedim. Onun için yazdığım yazıda farklı bir site önermiştim...

o hatayı aldığınızda defenderın koruma geçmişini kontol ettiniz mi?

Hocam ORJİNAL site olduğuna emin olduğununz FITGIRL Repack sitesinden virüs yemezsiniz. Bir sorun yaşamıyorum

o hatayı aldığınızda defenderın koruma geçmişini kontol ettiniz mi?
defender ve kaspersky o an kapalıydı zaten çözüm olarak kapatıp tekrar dene demişlerdi. koruma geçmişinde de herhangi bir şey yok. şimdi dodiden indirmeyi deneyeceğim

fitgirl-repacks.site den indirdim hocam doğru mu?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri