Kedi Sahiplenebilecek zamanım yeterlimi?

Reaksiyon skoru
2
Babamla Yaşıyorum.Öğrenciyim ve okuldan sonra evde bilgisayarla oynuyorum pazartesi çarşamba cuma kursum var ama bazen sıkılıyorum kedi sahiplenmek istiyorum ama okulumdan dolayı kedi evde yalnız kalcağından dolayı pskikolojisi bozulup ölürmü diye korkuyorum kedileri çok seviyorum ama ölürmü acaba ona göre sahipleneceğim sabah 8 akşam 4 de çıkıyorum pazartesi çarşamba cuma sporum var 5 ten 6 ya kadar diğer saatler evdeyim hafta sonu full evdeyim nadiren biyerlere giderim.düşünceleriniz nedir zamanım az mı?

Babamla Yaşıyorum.Öğrenciyim ve okuldan sonra evde bilgisayarla oynuyorum pazartesi çarşamba cuma kursum var ama bazen sıkılıyorum kedi sahiplenmek istiyorum ama okulumdan dolayı kedi evde yalnız kalcağından dolayı pskikolojisi bozulup ölürmü diye korkuyorum kedileri çok seviyorum ama ölürmü acaba ona göre sahipleneceğim sabah 8 akşam 4 de çıkıyorum pazartesi çarşamba cuma sporum var 5 ten 6 ya kadar diğer saatler evdeyim hafta sonu full evdeyim nadiren biyerlere giderim.düşünceleriniz nedir zamanım az mı?
1 kedi yerine 2 kardeş kedi sahiplenirseniz genelde canları sıkılmıyor çok eğleniyorlar beraber anlaşırlarsa ama yinede bi araştırmanızı öneririm.

Kedi bakmak kolay değildir bilgin olsun. Hele ki hiperaktif bir şeye denk gelirsen evde ne tül bırakıyor ne de koltuk.

ben bakarımda tek korkum psikolojisi bozulup ölürmü kedi cinside british shorthair

Bir şey olmaz. Benim kedim 1 ay 10 gün haftanın 4 günü evde tek kaldı, psikolojisi çelik gibi. Kedinin psikolojisini bozman için fazladan çaba göstermen lazım. Sahiplenmeden önce maddi manevi giderlerini karşılayabileceğinden emin ol. Düzenli veteriner kontrolü şart.

Kedinin ömrü uzun. Düzenli hayatın olmadan önce tavsiye etmem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,853
Üyeler
189,171
Son üye
cage*
Geri