❌İndirim Bitti! Lego yeni nesil speed serisi 1151₺

farları bana pek de güzel gelmiyor açıkçası çıkartma olarak hoş durmuyor seri de porsche de aynı şekilde farları çıkartma olarak yapmışlar
Doğru yine eli yüzü düzgün olan Ferrari. Geleceğe dönüş de güzel ama düşmemiş o

lego parçası az ve boyutuda küçük şahsen benim fikrim bu fiyata bu model olmaz

Doğru yine eli yüzü düzgün olan Ferrari. Geleceğe dönüş de güzel ama düşmemiş o
Biraz bakıldığında f40 da fena değil aslında ama benim düşüncem speed champions serisine yüksek meblalar vermemek yönünde çoğunun boyutu beni tatmin etmiyor açıkçası parça yükseldikçe boyutu düşüyor gibime geliyor. 2 ay önce indirimsiz haliyle technic serisinde amg f1 w14(ufak olan) almıştım. Şuan fiyatlar epey uçmuş ayriyeten technic serisinde de pek hitap eden model bulamadım bulduklarım da çok fahiş fiyatlarda genellikle.

Biraz bakıldığında f40 da fena değil aslında ama benim düşüncem speed champions serisine yüksek meblalar vermemek yönünde çoğunun boyutu beni tatmin etmiyor açıkçası parça yükseldikçe boyutu düşüyor gibime geliyor. 2 ay önce indirimsiz haliyle technic serisinde amg f1 w14(ufak olan) almıştım. Şuan fiyatlar epey uçmuş ayriyeten technic serisinde de pek hitap eden model bulamadım bulduklarım da çok fahiş fiyatlarda genellikle.
technic te 42169 kodlu neom modelini aldım çekbırak+direksiyonlu 1583tl technic e verilen para değiyor speed tamamen bağımlısına hitap ediyor
(amazon da rekabet olsun diye indirim yapmış ona da göz atın derim)

technic te 42169 kodlu neom modelini aldım çekbırak+direksiyonlu 1583tl technic e verilen para değiyor speed tamamen bağımlısına hitap ediyor
(amazon da rekabet olsun diye indirim yapmış ona da göz atın derim)
Ucundan baktım da speed champions da gözüme çarpan 1 2 model var 76917 olan Skyline bi diğeri ise geleceğe dönüş fakat o biraz tuzlu sağlam bi indirimle alınabilir gibime geliyor. Aralıkta skylineı almıştım boyut olarak amg f1in yarısından daha küçüktü. Technic serisinde ise gözüme güzel gelenler var 42154 42210 42171 evet fiyatlar biraz uçuk doğrudur. Özellikle 42223 ü düşünüyorum, aşırı beğendiğim bi model değil ama fena değil birde hani sırf yapmak için de almak istemiyorum açıkçası

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,490
Üyeler
189,276
Son üye
naveS3
Geri