-Mehmet-
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,853
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir sivil toplum kuruluşu, dernekten bahsediyoruz. İsimler üzerinden ayrışmanın hiçbir anlamı yok, ismin bir önemi de yok. Önemli olan derneği misyonu. Yanlış yorumlama yaptın bence hocam. Bahsettiğin kişileri az çok tahmin ediyorum ve onların olup olmamasının bir anlamı yok bence. Bir dernek kişiler adına iş yapmaz, toplam kümenin yararına bir iş için çalışılacak sonuçta, elde edilen kazanımlardan sektörde paydaş olan herkes kazanacak. Bu sebeple ismin bir önemi yok. Şayet böyle bir dernek kurulursa malum şahıslara mesafeli olunmalı mı diye sorarsan bence olunmalı. Oyuncu toplulukları tarafından da dışlanmış isimler zaten.Oyun sektöründe sadece oyun değil içerik üretenler de var ve sevmediği insanlar da var oradan. Gidip de onların yaşayabileceği sorunlara da ses getirmeyecekse sevmediği için, bir anlamı olmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu konuda hak veriyorum, bu tek ses olma işine Jahrein den başka kimse yanaşmadı. Adamı yalnız bıraktılar çıkarları için. Kimseye denk gelmedim abi hadi çıkıp tek ses olmamız lazım diyen. Bunu yapabilecek tek insan Ahmet abi bana göre.Yav aga hadi ya yorma. Jahrein yapmazsa kim yapacak? Hepsi ılık g*tlü muhalif. Kendine dokunana kadar ses çıkarmayan, kazara ünlü olmuş adamlar mı? Kim para yakacak bunun için? Kimin kaynağı var o kadar, bir o kadar da yürek. Bu arada Nötral aday ne? İlk defa mı cümle içinde kullandın?
Son düzenleme: