Yardım Çok Kaygan Mouse'a Ne yapabilirim Zımpara Olur mu?

cihatr

80+
Reaksiyon skoru
7
Merhaba, Bloody T50 kablolu farem var. Kablosu örgü tipli model. Bu mouse ile ilgili iki şikayetim ve çözüm arayışım var.

Mouse linki: https://www.bloody.com/tr/product.php?pid=10&id=101

1- Mouse metal ayaklı ve çok Kaygan. O kadar kaygan ki kablo masadan sarktığında fare geriye doğru hareket ediyor? Metal ayakları zimparalamayi düşünüyorum sizce mantıklı ve işe yarar mi?

2- kablo örgü tipli olduğu için biraz ağır, her türlü masa altina sarktığında fareyi geriye doğru çekiyor. Buna ne yapabilirim?

Şimdiden teşekkürler.

Daha kötü olacaktır. O yüzeyi farklı bir kitap, masa vb. deneyin. Eğer kayma azalıyorsa mouse pad değiştirilebilir. Uygun fiyatlı Çin üretimi mouse padlerde, yüzey böyle serin, yumuşak ve aşırı düz oluyor. Onlarda fare kullanmak skatezi ne olursa olsun kötü ya.

Neyse ayrıca alttaki metal kısımları çıkartabiliyorsanız skatez de alabilirsiniz. Dot skatez öneririm eğer çıkarılabiliyorsa, aşağıdaki ürün bir tık daha kontrollü ve uzun ömürlüdür.

Bunun dışında kablonun sarktığı kısmı farklı yerlerden geçirebilirsin, böylece sarkmayınca kayma da olmaz. Kabloları tutan araçlara falan bakabilirsiniz. Hiç kullanmadım hangisi işe yarar bilmiyorum.

Merhaba, Bloody T50 kablolu farem var. Kablosu örgü tipli model. Bu mouse ile ilgili iki şikayetim ve çözüm arayışım var.

Mouse linki: https://www.bloody.com/tr/product.php?pid=10&id=101

1- Mouse metal ayaklı ve çok Kaygan. O kadar kaygan ki kablo masadan sarktığında fare geriye doğru hareket ediyor? Metal ayakları zimparalamayi düşünüyorum sizce mantıklı ve işe yarar mi?

2- kablo örgü tipli olduğu için biraz ağır, her türlü masa altina sarktığında fareyi geriye doğru çekiyor. Buna ne yapabilirim?

Şimdiden teşekkürler.

babacan oyle yapacagına atk a9 veya vxe r1 alıp kurtulsana

Yıllar önce bloody mouse kullandım o teflon skatezleri biliyorum. Sorun onlar değil mousepad. Mousepad değişmek istemezsen 2000lik su zımparası bulabilirsen iş görür ama tavsiye etmem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,304
Üyeler
190,726
Son üye
clips
Geri