Evde 3d baskı yapanların bile kargo anlaşmaları var bu sitenin yokmu senceAnlaşmalı kargo firmaları yoksa kargo fiyatları cidden böyle. Adanadan istanbula küçücük bir hesap makinası için 250tl istediler.
Evde 3d baskı yapanların bile kargo anlaşmaları var bu sitenin yokmu senceAnlaşmalı kargo firmaları yoksa kargo fiyatları cidden böyle. Adanadan istanbula küçücük bir hesap makinası için 250tl istediler.
anlaşmalı kargocusu olmasa o fiyat 600 değil binlerce lira olurdu, anlaşmasız bi kargo yollarsanız göreceğiniz fiyatlar aklınızı yerinden oynatabilir, diğer 50 şirketten 49'u bu 600 tl kargo ücretini ürünün içine yedirdiği için hissetmiyorsunuz.Evet, teknobiyotiğin anlaşmalı kargosu yok mu acaba
teknobiyotik ile bir bağlantınız olma ihtimali % kaçanlaşmalı kargocusu olmasa o fiyat 600 değil binlerce lira olurdu, anlaşmasız bi kargo yollarsanız göreceğiniz fiyatlar aklınızı yerinden oynatabilir, diğer 50 şirketten 49'u bu 600 tl kargo ücretini ürünün içine yedirdiği için hissetmiyorsunuz.
0 la ömrümde alışveriş bile yapmadım bu siteden, yapacağımı da sanmıyorum kargo fiyata yedirilince kendimi daha iyi hissediyorum, psikolojik olarak kargoya 600 veremem.teknobiyotik ile bir bağlantınız olma ihtimali % kaç![]()
Hesap az önce acılmıs, nick konuyla bağlantılı ve ilk mesaj bu konuya atılmıs. Süpheli geldi0 la ömrümde alışveriş bile yapmadım bu siteden, yapacağımı da sanmıyorum fiyat kargoya yedirilince kendimi daha iyi hissediyorum, psikolojik olarak kargoya 600 veremem.![]()
sırf sana cevap vermek için açtım çünkü, köyden yazın dayımdan bir şeyler istedim, haliyle anlaşmalı kargosu olmadığı için 20 kilo mala 3000 tl kargo parası verdim, o zaman anladım anlaşması olan şirketlerin kargoyu bedavaya yolladıklarını.Hesap az önce acılmıs, nick konuyla bağlantılı ve ilk mesaj bu konuya atılmıs. Süpheli geldi
sırf sana cevap vermek için açtım çünkü, köyden yazın dayımdan bir şeyler istedim, haliyle anlaşmalı kargosu olmadığı için 20 kilo mala 3000 tl kargo parası, verdim o zaman anladım anlaşması olan şirketlerin kargoyu bedavaya yolladıklarını.