Bilgisayar durduk yere kapanıyor

zPastwL

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,026
Dostlar selamlar son birkaç zamandır bilgisayar ben bakmadığım esnada uyurken mesela bazen yapmaz bugün yaptı veya içeride otururken geliyorum kilit ekranına geçmiş açıyorum bilgisayar sıfırdan açılmış gibi her şey kapanmış başlangıç uygulamaları tek tek açılıyor sebebi nedir

Sıfırdan açıldığına göre kendini resetliyor olabilir. Uyku-güç zamanlaması yapıldı mı diye güç planından kontrol edebilirsin. En düşük ihtimal pc kendini resetliyordur, olay görüntüleyicisinden uyarı/hata/önemli satırlarına bakılabilir veya istersen buraya atabilirsin bakarız.

Sıfırdan açıldığına göre kendini resetliyor olabilir. Uyku-güç zamanlaması yapıldı mı diye güç planından kontrol edebilirsin. En düşük ihtimal pc kendini resetliyordur, olay görüntüleyicisinden uyarı/hata/önemli satırlarına bakılabilir veya istersen buraya atabilirsin bakarız.
Güç ayarları hiç oynamadım hocam kontrol ettim sorun yok olay görüntüleyicisinden bakayım da saati bilmiyorum ki dün saat 5-11 aralarında yaşanmış olması lazım tekrar olduğunda oranın ekran görüntüsünü alıp paylaşacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,688
Üyeler
188,638
Son üye
dexocan
Geri