Perfectshot06
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 17,928
Psu'dan ama dibine girince duyuyorsun. Kasa kapağı falan derken belli olmuyor.İlk videoda ki cw nereden geliyor
Psu'dan ama dibine girince duyuyorsun. Kasa kapağı falan derken belli olmuyor.İlk videoda ki cw nereden geliyor
çok iyi hocam güle güle kullangigabyte 5070ti 43k ya alınan kapalı kutu geldi bantları dahi açılmamış ve garantisi bu endeks her türlü garanti geçerlidir diyor.Alıntıyı görüntüle
Arkadaşa aldık ama hiç açılmamış olması tuhaf geldi bakalımçok iyi hocam güle güle kullan
alıp iade ediyolar bazen geliyo öyle ürünlerArkadaşa aldık ama hiç açılmamış olması tuhaf geldi bakalım
h.o temiz fiyat temiz kartgigabyte 5070ti 43k ya alınan kapalı kutu geldi bantları dahi açılmamış ve garantisi bu endeks her türlü garanti geçerlidir diyor.Alıntıyı görüntüle
Gigolayt sorunlu diyolar bakalım test edelim arkadaş takıntılı biraz cw felanh.o temiz fiyat temiz kart
h.o temiz fiyat temiz kart
link atar mısın hocam takibe alayım bir cok modeli var cünkü bu markanınçok iyi hocam güle güle kullan
bende asus rog monitör almıştım bana da sıfır jelatinli geldiBende depodan Asus ROG Ryujin III 240 beyaz aldım, ikinci el gelirde denerim diye ama sıfır geldiKullanmaya kıyamadım üstüne az koyup satmayı deniyorum.