I7 2600 rx 570 8gb oyun tavsiyeleri her oyuna açığım

tayyip28

80+
Reaksiyon skoru
55
h61 anakart

i7 2600

8gb çift kanal ddr3 1333mhz ram

rx570 8gb ekrna kartı

oyun önerileri genel olarak valorant oynuom sıkıldım gibi şimdi tlou 1 oynicam başka ne tavsiye edersiniz aklıma bi türlü oyun gelmiyo çoğu oyuna açığım bire türkçe dublaj yada altyazı olmasına özen gösterirseniz sevinirim iyi akşamlar(sadece 2d olmasın)

Baldur gate 3 açar mi bilemedim. Hikaye çeşitlilik olarak çok severek oynadığım oyun. Uzun oyun ama

h61 anakart

i7 2600

rx570 8gb ekrna kartı

oyun önerileri genel olarak valorant oynuom sıkıldım gibi şimdi tlou 1 oynicam başka ne tavsiye edersiniz aklıma bi türlü oyun gelmiyo çoğu oyuna açığım bire türkçe dublaj yada altyazı olmasına özen gösterirseniz sevinirim iyi akşamlar(sadece 2d olmasın)
the forest sarar benim ekran kartsız laptop bile 30fps veriyordu 720pde

h61 anakart

i7 2600

rx570 8gb ekrna kartı

Ekran kartın güzel ancak işlemci artık çağ dışı pek açabileceği oyun yok ama stardew valley , dont starve together gibi oyunlara bakabilirsin.

h61 anakart

i7 2600

rx570 8gb ekrna kartı

re 2 remake bak türkçe dublaj vardı başka bunlardada vardı outlast gta sa definitive edition poppy playtime modern warfare 4 tlou part 2 cod 1 fnaf 3

Warband

Bannerlord rp sarar , uncharted , istersen gta 5(fivemde kasar) , dying light serisi çok iyi oynamadıysan tek kusursuz oyundur bana göre , cod mw1-mw2 (mw3 pek iyi değildi) , seçenekli oyunlardan beyond two souls - detroit(seçenekli oyunların kralı) - heavy rain olabilir

Uncharted bakabilirsin buda Türkce dublajlı
he evt aklımdaydı teşekürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben hızlı bitirdim. Keşke yavaş kesfederek oynasaydım. 200 saate yakindir
200 saat azmı :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartın güzel ancak işlemci artık çağ dışı pek açabileceği oyun yok ama stardew valley , dont starve together gibi oyunlara bakabilirsin.
anakarta pek para harcayamadım ondan ilerleyen zamanda am4 alıcam ama 2.el fiyatlar çok uçuk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,609
Üyeler
189,120
Son üye
aydeniz00
Geri