birpcsever
80+
- Reaksiyon skoru
- 56
görünüşü ayrıca v2 5gr daha hafifgg de v2 var bide düz var hangisi daha iyi
görünüşü ayrıca v2 5gr daha hafifgg de v2 var bide düz var hangisi daha iyi
Pek bir farkı yok ben 3950 var sanmıştımda ben olsam r1 pro max alırdım batarya olarak saa4 açısından daha önde mcusu çok saha iyi 52840 var ve kailh 100m switcleri a5 teki omron 60m lerden daha iyi ha birde kaplams olarak daha iyi deniyor ama o tercih meselesi birazv2 de aynı fiyat düz olanda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu fiyata en iyisi bumu hocam yani başka yok bu fiyata
r1 pro max öneriyorlar hocam mcu olarakda bilemedimgörünüşü ayrıca v2 5gr daha hafif
Dediğimi okudunjz mu sadece mcu değil switch farkı da varr1 pro max öneriyorlar hocam mcu olarakda bilemedim
r1 daha iyi yani değilmi hocam siyah renk seviyorum sadece beyazı kalması kötü olmuş birazDediğimi okudunjz mu sadece mcu değil switch farkı da var
başka forumlarda birçok konuda mcu sunun daha iyi olduğu söyleniyor ayrıca malzeme kalitesi olarak da üsttePek bir farkı yok ben 3950 var sanmıştımda ben olsam r1 pro max alırdım batarya olarak saa4 açısından daha önde mcusu çok saha iyi 52840 var ve kailh 100m switcleri a5 teki omron 60m lerden daha iyi ha birde kaplams olarak daha iyi deniyor ama o tercih meselesi biraz
Hocam şöyle yazarken mouse adı belirtin benim dediğim mi sizin dediğiniz mi karşıyorbaşka forumlarda birçok konuda mcu sunun daha iyi olduğu söyleniyor ayrıca malzeme kalitesi olarak da üstte
zamanınız varsa bekliyebilirsiniz sizin tercihinizr1 daha iyi yani değilmi hocam siyah renk seviyorum sadece beyazı kalması kötü olmuş biraz
mchose a5 ultranın r1 pro maxtan daha iyi olduğu yazıyorHocam şöyle yazarken mouse adı belirtin benim dediğim mi sizin dediğiniz mi karşıyor
A5 te realtek mcu yok mumchose a5 ultranın r1 pro maxtan daha iyi olduğu yazıyor
EvetA5 te realtek mcu yok mu