Samaung bu konuda her türlü tokatlarhocam benim aradığım şey 1 tane fotoğraf çekeyim 1x şekilde zoom yapmadan
galeriye gittiğimde o fotoğrafı büyüttüğümde detayları kaybolmasın istiyorum
200 mp samsung s25-s26 ultra kamerası mı daha iyi iş yapar yoksa 48-50 mp iphone kamerası mı
ekosistem olduğu için farklı markalardan hiç düşünme şansım yok
İkinci elde çok düşüyor fiyatı çünkü orijinal fiyatı tamamen balon. Bu fiyatları etmeyecek telefonlara inanılmaz fiyatlar çekiliyor.S25 Plus'ı 48 bine alıp aylarca kullanıp 48 bine sattım sırf fantezi olsun diye 50 bine Magic 7 Pro aldım. Şimdi Magic 7 Pro'yu iki aylık olmasına rağmen 40 bine falan anca satarım.
Telefon güzel fakat ikinci elde değer kaybı çok büyük. Üstüne takas kampanyalarında çok komik rakamlar veriyorlar.
Bu yüzden yıllarca kullanılacaksa bile ikinci el Magic 7 Pro kovalamak daha mantıklı. Satışta olan birçok model var geçen hafta 38 bine 6 aylık cihaz satıldı şehrimde...
Bu konuda katılıyorum. Adam akıllı ne kılıf var nede bir cam.iphonedan sonra kullanmış oldugum en iyi android telefon honor magic 7 proydu.
2 kusuru vardı. Koruyucu cam ve kılıf bulmak işkenceydi. Kılıfı temudan halletmiştim ama koruyucu camsız kullanıyordum.
Şimdi temu falanda kapandı buna kılıf bulmak çok zor hele koruyucu cam.... Aksi halde iphone pro max serilerinden daha iyi cihaz yapıyorlar (ön kamera hariç)
Çinlilerde mah değeri önemli değil. Eşimde honor var 6500mahlık,benim nothing, ondan uzun süre götürüyor. Arayüz verimli olmadıktan sonra istersen 15k koy, tırt.7100 mAH'lik modeli gelmiş, bu yönden güzel ama 70k falan oleydi çok iyi olurdu. 50kya Magic 7 Pro bedavaymış buna bakacak olursak.
Kağıt üzerinde 7100 mah güzel ama batarya testlerinde diğer telefonlardan maks 30 40dk daha süre veriyor Çinliler optimizasyon işini hala çözemediler7100 mAH'lik modeli gelmiş, bu yönden güzel ama 70k falan oleydi çok iyi olurdu. 50kya Magic 7 Pro bedavaymış buna bakacak olursak.
Birazda işlemci gücü ile alakalı bendeki 8 elite ile notghing deki 6gen 1 aynı değil.Çinlilerde mah değeri önemli değil. Eşimde honor var 6500mahlık,benim nothing, ondan uzun süre götürüyor. Arayüz verimli olmadıktan sonra istersen 15k koy, tırt.
Yok hocam, o magic 8 lite kullanıyor. Benzer segmentte cihazlar.Birazda işlemci gücü ile alakalı bendeki 8 elite ile notghing deki 6gen 1 aynı değil.
Bİri 12w çekiyor diğeri 3w