Game Garaj klavye degişimi için 11.000 Lira istiyor

Existentia

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,353
Game Garaj Slayer R9T3D-5070Ti kullanıcısıyım. Kardeşim klavyeye yanlışlıkla kola sıçrattı. Sol köşedeki tuşlarda yapışma oldu, ayrıca LED'ler bazen kapanmıyor ya da yanlış renklerde yanıyor. Hata tamamen kullanıcı kaynaklı, bunu kabul ediyoruz. Servise gönderdik ve 5-6 bin TL civarı bir masrafa okeydik. Ancak servis, sadece klavye değişimi için tam 11.000 TL fiyat çıkardı! Daha geçen şirketin Monster cihazını servise verdim, bunun yarısından daha ucuza klavye değişimi yapıldı. 11.000 TL sizce de çok uçuk bir rakam değil mi? Alıcak arkadaşlara buradan uyarım olsun

Bu laptop'un klavyesini yaptırabileceğim güvenilir bir yer bilen varsa lütfen yazsın

Son düzenleme:
  • İnanılmaz
Reaksiyonlar: B1L0
sadece klavye değişimi için o fiyat çok saçma olmuş gerçekten işte bu gibi olaylar yüzünden önermemek daha mantıklı bundan sonra

sadece klavye değişimi için o fiyat çok saçma olmuş gerçekten işte bu gibi olaylar yüzünden önermemek daha mantıklı bundan sonra
Ben de dedim ki bu fiyat biraz yüksek değil mi ? Daha cihazın taksiti bile bitmedi. Bir talihsizlik yaşadık, elbette kusur bizde ama bu ücret çok fazla. Bana ön kapakla beraber değişmesi gerektiğini söylediler. Ön kapak dedigi plastik parça, 6-7 bin bile deselerdi napalım ödeyelim derdim ama 11.000 çok abartı arkasındaki açıklama da saçma bütün ön kapak degişiyor diye benim niye 2 3 katı fiyat ödüyorum

Ben fiyatı duyunca herhalde sıvı teması oldu ciddi bir şeyler bozuldu sandım meğer sadece klavye degişimine 11.000 diyorlarmış Allahtan başka bir yerine bir şey olmamış olsa demek ki yeni laptop parası ödeyecektik.

Son düzenleme:
Dıdısın dıdısından para kazanma taktiği, ürünü nispeten ucuza satarsın ama sonrası (bir kez ağına düşürdün mü :) ) serviste fiyat çekerler...

2026-02-04_11-04.webp

bir bilgisayarcı çözer bence. solüsyonda yıkansa bir sıkıntı kalmaz diye düşünüyorum

bir bilgisayarcı çözer bence. solüsyonda yıkansa bir sıkıntı kalmaz diye düşünüyorum
Hocam bende aynısını düşünüyorum tuşlar çalışıyordu çünkü, bildiginiz güvenilir bir yer varmı ben çok aşina degilim ne yazık ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dıdısın dıdısından para kazanma taktiği, ürünü nispeten ucuza satarsın ama sonrası (bir kez ağına düşürdün mü :) ) serviste fiyat çekerler...

Alıntıyı görüntüle
Çinli araç motor vb gibi bi kere bulaşıldımı satmadan kurtulunmaz

Ne bileyim ya alırken yorumlar çok iyiydi üründe de sorun yaşamadık kimse demedi ki bu adamlar bir serviste böyle ücretler çıkarıyor bilsem düşünürdüm

Geçmiş olsun
Burada içinde sıvı varsa başka yerlerede gidebilir.

Şeker sıkıntı bu tarz şeylerde

İstanbul ise perpaya götürebilirsin bir çok bilgisayarcı var orada

Ben daha önce kola döküp sonra da servise verenini görmedim zaten firma yeni idi sanırsam, doğal olarak o kısmı bilmek çok zor yani... Ben bilgisayar masamda sıvı hiç bir şey bulundurmam mesela, bilgisayarım çok pahalı değil ama çok önemli bilgiler var :)

Geçmiş olsun
Burada içinde sıvı varsa başka yerlerede gidebilir.

Şeker sıkıntı bu tarz şeylerde

İstanbul ise perpaya götürebilirsin bir çok bilgisayarcı var orada
Çok sağ olun hocam servis sadece klavyenin degişmesi gerekiyor dedi perpada şurası iyi dediginiz bir yer varsa çok makbule geçer Kadıköyde oturuyorum ama gerekirse her yere götürebilirim

Hocam bende aynısını düşünüyorum tuşlar çalışıyordu çünkü, bildiginiz güvenilir bir yer varmı ben çok aşina degilim ne yazık ki

Ne bileyim ya alırken yorumlar çok iyiydi üründe de sorun yaşamadık kimse demedi ki bu adamlar bir serviste böyle ücretler çıkarıyor bilsem düşünürdüm
Marka daha piyasada yeni sayılır normalde bende gamegarajın 5070 ti li laptopunu alıcaktım riske atamadım masaüstü aldım umarın iyi bir bilgisayarcıda ucuza yaptırabilirsiniz

Ben daha önce kola döküp sonra da servise verenini görmedim zaten firma yeni idi sanırsam, doğal olarak o kısmı bilmek çok zor yani... Ben bilgisayar masamda sıvı hiç bir şey bulundurmam mesela, bilgisayarım çok pahalı değil ama çok önemli bilgiler var :)
Hocam kardeşimin eli çarpmış çok normal olabilir bunda sorun yok ama marka da yeni sayılmaz ana şirket EXA yılları firması diye biliyorum

Marka daha piyasada yeni sayılır normalde bende gamegarajın 5070 ti li laptopunu alıcaktım riske atamadım masaüstü aldım umarın iyi bir bilgisayarcıda ucuza yaptırabilirsiniz
Hocam mecburen iyi bir bilgisayarcı arıcam artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,424
Üyeler
188,594
Son üye
aslany
Geri