MSI Mag Pano 130R Pz Whıte Panoramık Gamıng Mıd-Tower Pc Kasası Beyaz
tipi güzel ama lian li ler çok ses veriyo dışarı. msi mag pano 100r pz o anlamda daha başarılıç bu 130r pz yi bilmiyorum tabi fiyatları aynıLian li vision compact o11 varken diğer akvaryum kasalar anlamsız geliyor
NORMAL yani abi 3 tarafı camla kaplı yanitipi güzel ama lian li ler çok ses veriyo dışarı. msi mag pano 100r pz o anlamda daha başarılıç bu 130r pz yi bilmiyorum tabi fiyatları aynı
işte sorun orda camlar birbirine oturmuyo. şuan da lian li o11 dynamic mini v2 kullanıyorum aynı kasa zaten sadece üstü cam değil onda da aynı sroun var. değişicem o yüzdenNORMAL yani abi 3 tarafı camla kaplı yani
Li an li 7 tane fan istiyor tanesi 1.5k dan kasa sana 15k ya geliyor şimdi anlamlı geldi mi dostumLian li vision compact o11 varken diğer akvaryum kasalar anlamsız geliyor
Böyle mi demek istiyorsun. Hesapta hata var 11 tane fan var 3 ü sıvı soğutmanın diğer tarafındaLi an li 7 tane fan istiyor tanesi 1.5k dan kasa sana 15k ya geliyor şimdi anlamlı geldi mi dostum
Fan masrafıyla kasa 2x oluyor her türlü. Arkadaşlar f/p arıyor lian li lüksBöyle mi demek istiyorsun. Hesapta hata var 11 tane fan var 3 ü sıvı soğutmanın diğer tarafında
kral birisi 5k birisi 9k neredeyse 2 katı. yani öyle bir söylüyorsunuz ki, sanırsın herkes aynı ekonomik güçte. Karnı tok olana elbette su anlamsız gelir.Lian li vision compact o11 varken diğer akvaryum kasalar anlamsız geliyor
İndirimler oluyor, illa sıfır almak da gerekmiyor bi arkadaşım 5k ya satıyor 3 aylık kutulu faturalı garantili.kral birisi 5k birisi 9k neredeyse 2 katı. yani öyle bir söylüyorsunuz ki, sanırsın herkes aynı ekonomik güçte. Karnı tok olana elbette su anlamsız gelir.