🔥İndirim MSI MAG PANO 130R Pz Beyaz Panoramik Kasa 🔥 5.199₺

Lian li vision compact o11 varken diğer akvaryum kasalar anlamsız geliyor

Lian li vision compact o11 varken diğer akvaryum kasalar anlamsız geliyor
tipi güzel ama lian li ler çok ses veriyo dışarı. msi mag pano 100r pz o anlamda daha başarılıç bu 130r pz yi bilmiyorum tabi fiyatları aynı

tipi güzel ama lian li ler çok ses veriyo dışarı. msi mag pano 100r pz o anlamda daha başarılıç bu 130r pz yi bilmiyorum tabi fiyatları aynı
NORMAL yani abi 3 tarafı camla kaplı yani

NORMAL yani abi 3 tarafı camla kaplı yani
işte sorun orda camlar birbirine oturmuyo. şuan da lian li o11 dynamic mini v2 kullanıyorum aynı kasa zaten sadece üstü cam değil onda da aynı sroun var. değişicem o yüzden

Li an li 7 tane fan istiyor tanesi 1.5k dan kasa sana 15k ya geliyor şimdi anlamlı geldi mi dostum
Böyle mi demek istiyorsun. Hesapta hata var 11 tane fan var 3 ü sıvı soğutmanın diğer tarafında

Ekler

• IMG_0738.webp
    IMG_0738.webp
    1.1 MB · Hit: 129
Güzel kasa fiyatına bir şey diyemem ama beyaz ürünler her zaman daha pahalı oluyor maalesef . Aynı fiyata denk gelirse 100r pz daha güzel .

kral birisi 5k birisi 9k neredeyse 2 katı. yani öyle bir söylüyorsunuz ki, sanırsın herkes aynı ekonomik güçte. Karnı tok olana elbette su anlamsız gelir.
İndirimler oluyor, illa sıfır almak da gerekmiyor bi arkadaşım 5k ya satıyor 3 aylık kutulu faturalı garantili.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,211
Üyeler
188,541
Son üye
sebottendorf
Geri