🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

hocam sen chrome eklentisi yaparım yazmıstın o oldu mu ? ille telegram mı kullanmak gerekiyor ?
Hali hazırda chrome eklentileri mevcut hocam google mağazısına yüklemek baya uğraştırıcı dosya olarak atmam lazım size yapsam bile.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl bildirim paylaştınız anlamadım
Paylaştım derken botu paylaştım anlamında kullanmıştım hocam.

Hali hazırda chrome eklentileri mevcut hocam google mağazısına yüklemek baya uğraştırıcı dosya olarak atmam lazım size yapsam bile.

Paylaştım derken botu paylaştım anlamında kullanmıştım hocam.
telegramgda ne yapmak gerekiyor hocam /amazondepofirsatlari seklinde uzantıyı yazar mısın

beyler konudayken yazmış olayım,
9060xt depodan geldi ürün hic acılmamıs gibi bantları oynamamış bile , 0 ürün olsa bile iadede 2.el depo etiketi basılıyor degil mi ?

telegramgda ne yapmak gerekiyor hocam /amazondepofirsatlari seklinde uzantıyı yazar mısın

beyler konudayken yazmış olayım,
9060xt depodan geldi ürün hic acılmamıs gibi bantları oynamamış bile , 0 ürün olsa bile iadede 2.el depo etiketi basılıyor degil mi ?
Evt bana gelen 5070ti da öyle sıfır acılmamış ama depo etiketli

Aynı monitörü depodan aldım hocam fps oyunları oynuyorsanız yetersiz bir monitör ghosting vs fazla gibi, ama günlük kullanım ve hikayeli oyun tarzı için mükemmel, ben beğenmedim iade ettim.
Aynen hocam araştırdım almadan önce zaten bu ürün 1 MS GTG bile değil. MPRT olduğu için ghosting kaçınılmaz. Daha çok bölünmüş ekranla çalışırken kullanacağım. Mevcut monitörüm oled zaten onunla da oyun oynuyorum. Bakalım gelsin ne kadar kötü görürürüz :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,992
Üyeler
188,508
Son üye
jet-online
Geri