StrangerIX
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 2,388
114.Fiyat neydi acaba
Bot geç bildirim atmasa denerdim de bildirim arkadaşın bildiriminden daha geç geldi.
114.Fiyat neydi acaba
kaç paraydı hocamBenim bot yolladı hocam bildirim paylaştım bakabilirsin.
bazı 5090'larda eksik rop çıkıyor diyorlar öyle bir şey mi acababu 5090 10uncu kere falan satıldı herhalde alan sürekli iade ediyor
114e sattılar 2 aydır alan iade ediyor sorunu nedir bilmiyorumkaç paraydı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bazı 5090'larda eksik rop çıkıyor diyorlar öyle bir şey mi acaba
Nasıl bildirim paylaştınız anlamadımBenim bot yolladı hocam bildirim paylaştım bakabilirsin.
Hali hazırda chrome eklentileri mevcut hocam google mağazısına yüklemek baya uğraştırıcı dosya olarak atmam lazım size yapsam bile.hocam sen chrome eklentisi yaparım yazmıstın o oldu mu ? ille telegram mı kullanmak gerekiyor ?
Paylaştım derken botu paylaştım anlamında kullanmıştım hocam.Nasıl bildirim paylaştınız anlamadım
gpusuyla vramlerini mi söktüler ne yaptılarbu 5090 10uncu kere falan satıldı herhalde alan sürekli iade ediyor
Hangi model hocam link varmıbu 5090 10uncu kere falan satıldı herhalde alan sürekli iade ediyor
telegramgda ne yapmak gerekiyor hocam /amazondepofirsatlari seklinde uzantıyı yazar mısınHali hazırda chrome eklentileri mevcut hocam google mağazısına yüklemek baya uğraştırıcı dosya olarak atmam lazım size yapsam bile.
Paylaştım derken botu paylaştım anlamında kullanmıştım hocam.
Selamlar herkese,
Amazon’da ürün kovalamaktan yorulduğum için kendime bir Telegram botu yazmıştım, belki işinize yarar diye burada da paylaşmak istedim. Öyle karmaşık bir kurulumu yok, direkt link atıp fiyat bekliyorsunuz.
Tekli ürün takibi için yeni bot aktif. https://takip.tragedy.tr/
Bot adresi: Telegram'da @donanimarsivitkpbot (https://t.me/donanimarsivitkpbot)
Nasıl Kullanılıyor?
Botun çalışma mantığı Watchlist üzerine kuruludur. Bir arama sayfası linkini veya filtrelediğiniz bir kategori linkini bota...
- Tragedy
- Cevaplar: 37
- Forum: Genel Yazılım
Evt bana gelen 5070ti da öyle sıfır acılmamış ama depo etiketlitelegramgda ne yapmak gerekiyor hocam /amazondepofirsatlari seklinde uzantıyı yazar mısın
beyler konudayken yazmış olayım,
9060xt depodan geldi ürün hic acılmamıs gibi bantları oynamamış bile , 0 ürün olsa bile iadede 2.el depo etiketi basılıyor degil mi ?
Aynen hocam araştırdım almadan önce zaten bu ürün 1 MS GTG bile değil. MPRT olduğu için ghosting kaçınılmaz. Daha çok bölünmüş ekranla çalışırken kullanacağım. Mevcut monitörüm oled zaten onunla da oyun oynuyorum. Bakalım gelsin ne kadar kötü görürürüzAynı monitörü depodan aldım hocam fps oyunları oynuyorsanız yetersiz bir monitör ghosting vs fazla gibi, ama günlük kullanım ve hikayeli oyun tarzı için mükemmel, ben beğenmedim iade ettim.