SAMSUNG ODYSSEY 32 G65B aldım monitörü en iyi hangi ayarlarda kullanabilirim ?

Reaksiyon skoru
7

32" Odyssey G6 G65B 2K 240 Hz VA Gaming Monitör

Dostlar bu monitörü aldım hayatımda hiç ayar yapmadım ilk defa güzel bi sistem kurdum monitörden tam performans almak istiyorum. AMD ekran kartı kullanıyorum. Bana destek olursanız çok sevinirim 2 gündür kısıtlı vaktimle gece kafa patlatmaya çalışıyorum sabah işe uykusuz gidiyorum en son konu açmaya karar verdim :(
Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum değerli cevaplarınız için...

Aynı monitörü kullanıyorum. Pek fazla ayar yapma ihtiyacı hissetmedim. Kendimce temel olarak aşağıdaki ayarları yaptım.

- Oyun modu / Açık
- Tepsi süresi / Standart
- Netlik / 12
- Renk / 30

Aynı monitörü kullanıyorum. Pek fazla ayar yapma ihtiyacı hissetmedim. Kendimce temel olarak aşağıdaki ayarları yaptım.

- Oyun modu / Açık
- Tepsi süresi / Standart
- Netlik / 12
- Renk / 30
hocam parlaklık kontrast renk doygunluğu vs bunlarla oynadınız mı varsayılanda mı

hocam parlaklık kontrast renk doygunluğu vs bunlarla oynadınız mı varsayılanda mı
Hayır, herhangi bir oynama yapmadım. Default ayarlarda. Göreceli kavram aslında. Siz biraz oynayıp kendinize göre daha ideal hale getirebilirsiniz.

Hayır, herhangi bir oynama yapmadım. Default ayarlarda. Göreceli kavram aslında. Siz biraz oynayıp kendinize göre daha ideal hale getirebilirsiniz.
İCC profili kullanmaya gerek var mı hocam sizce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam icc profili kullanmaya gerek var mıdır

İCC profili kullanmaya gerek var mı hocam sizce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam icc profili kullanmaya gerek var mıdır
Samsung'un sitesinden g65b için ICC profili indirip kullanabilirsin, sana kalmış.

Samsung'un sitesinden g65b için ICC profili indirip kullanabilirsin, sana kalmış.
Şimdi rtings videosunu izlerken videodaki kişi şöyle bir şey söyledi hocam. İcc profillerimizi kendinize kopyalamayın bizim kalibre ettiğimiz cihazla sizdeki cihaz aynı panel değil farklı sonuçlar çıkabilir gibisinden o zaman bu her zaman işe yarayan bir şey değil.

Şimdi rtings videosunu izlerken videodaki kişi şöyle bir şey söyledi hocam. İcc profillerimizi kendinize kopyalamayın bizim kalibre ettiğimiz cihazla sizdeki cihaz aynı panel değil farklı sonuçlar çıkabilir gibisinden o zaman bu her zaman işe yarayan bir şey değil.
Denemek serbest, kaldırması kolay. 😉

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,443
Üyeler
190,749
Son üye
akameronin
Geri