🔥İndirim HYPERX CLOUD III BLACK WIRELESS GAMING H KULAKLIK (OUTLET) 4.311TL

Alpha45

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
443
Şu an piyasa fiyatı 7.000 TL civarında. Sahibinden’de en düşük 4.600 TL’ye gördüm, o yüzden fiyatı bana gayet uygun geldi. Açıklama kısmında herhangi bir kusurdan bahsedilmiyor. Büyük ihtimalle temiz bir ürün, ihtiyacınız varsa bence değerlendirilebilir.
S modeli çıktı, paylaştığınız model biraz sorunlu bir model pek önermiyorum ses kalitesi çok iyi değil s modeline göre.

S modeli çıktı, paylaştığınız model biraz sorunlu bir model pek önermiyorum ses kalitesi çok iyi değil s modeline göre.
s modelide başarılı değil hocam 10 15 gün oluyo iade edeli tavsiye etmiyorum hiç.

kulak pedleri konforlu değil, cloud2 de mesela kafama takdımda kafamda kayboluyordu ama bu kulaklıkta ağırlığından dolayı olmuyor malesef, ses yüksekliği çok yetersiz, fps oyunları için biçilmiş kaftan ama müzik ve atmosferi hissetmek istediğin film oyunlar için çok yetersiz, bas desen hiç yok oraya girmiyorum bile, son olarak da rakiplerine göre yazılımı yetersiz hatta yok demek daha mantıklı olur yazılımda yapılacak her şeyi windows ayarlarından va basit bi eq yazılımıyla yapabiliyorsun hiç yapmasalarda olurmuş yani, ederinin çok üstünde satılan bir cihaz ama bu indirim gibi 4k bandında olsaydı güzel olabilirdi kablosuz için.

kulak pedleri konforlu değil, cloud2 de mesela kafama takdımda kafamda kayboluyordu ama bu kulaklıkta ağırlığından dolayı olmuyor malesef, ses yüksekliği çok yetersiz, fps oyunları için biçilmiş kaftan ama müzik ve atmosferi hissetmek istediğin film oyunlar için çok yetersiz, bas desen hiç yok oraya girmiyorum bile, son olarak da rakiplerine göre yazılımı yetersiz hatta yok demek daha mantıklı olur yazılımda yapılacak her şeyi windows ayarlarından va basit bi eq yazılımıyla yapabiliyorsun hiç yapmasalarda olurmuş yani, ederinin çok üstünde satılan bir cihaz ama bu indirim gibi 4k bandında olsaydı güzel olabilirdi kablosuz için.
Haklısın ben 2 den 3 geçtim şuan aktif kullanıyorum uygulama berbat ama ses kasma olayında çok iyi eskisi gibi değer verip üretilmiyor uygulaması bile berbattı

cloud2'nin assının kılı olamaz sadece csgoda valorantda ses kasmaya yarar diğer oyunlarda filmde müzikde leş ötesi

Haklısın ben 2 den 3 geçtim şuan aktif kullanıyorum uygulama berbat ama ses kasma olayında çok iyi eskisi gibi değer verip üretilmiyor uygulaması bile berbattı
evet hocam ses kasmak için piyasadaki en iyi ürünlerden birisi bence de, ben 3s wireless modelini almıştım 7k ya, ama o kadar para verip sadece ses kasmak için bir ürün almak istemediğim için iade ettim şuan arctis nova 5 wireless kullanıyorum bunuda aynı fiyata aldım 3 4gömlek üstü bir ürün ses kasmak içinde gayet yeterli.

Bu alınmazsa 3.500 civarında kablosuz ne alabiliriz, alacaktım yorumlarınızdan dolayı vazgeçtim…

peki bu fiyat bandında 5-8 arası ne alınabilir kulaklık olarak corsair hs80 wireless önermeyin farklı ne olabilir

peki bu fiyat bandında 5-8 arası ne alınabilir kulaklık olarak corsair hs80 wireless önermeyin farklı ne olabilir
steelseries arctis nova 5 hocam ama fiyatı biraz artmış 8500tl şuan, ara ara 7k ya düşüyor amazon satıcılı bir şekilde hemde, şuan kullanmaktayım tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,992
Üyeler
188,508
Son üye
jet-online
Geri