bu konuda katılıyorum pedi aşırı derecede rahatsız edici deri olmasına rağmen çok kötü idare edilecek değil bazen aşırı derecede bayıyor çok sıcak bile oluyor. hatta bugün amazon üzerinden dayanamadığım için artık yurtdışından 500 e uyumlu kulak pedini aldım. üründen memnunum bu arada güzel gidiyor şarj süresi ve ses konusunda da gayet iyi ve yeterli tavsiye edilir sıfır alınması daha makbul olur.Pedini değiştirip kullananlar da tercih ediyor.
Onun için daha çok teşhir ifadesi kullanılır ancak outlet de deniyor (herhâlde ürün türünden dolayı). Outlet daha çok ya iade edilen ürünlerin satımını ya da hasar gören ürünlerin satımını ifade etmek için kullanılıyor.
O kadar kulaklık kullandım hicbir zaman beni rahatsiz etmedi.Istanbulda yasıyorum havalarda gayette sıcaktı da.Yanlış anlamayın ama çok terleyen biriyseniz normal.bu konuda katılıyorum pedi aşırı derecede rahatsız edici deri olmasına rağmen çok kötü idare edilecek değil bazen aşırı derecede bayıyor çok sıcak bile oluyor. hatta bugün amazon üzerinden dayanamadığım için artık yurtdışından 500 e uyumlu kulak pedini aldım. üründen memnunum bu arada güzel gidiyor şarj süresi ve ses konusunda da gayet iyi ve yeterli tavsiye edilir sıfır alınması daha makbul olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
alan arkadaşlara hayırlı olsun ped konusunda rahatsız olabilirsiniz bilginize.
kişisel tercih bi yandan alacak olanlara bir yandan bilgi verelim bi yandan.O kadar kulaklık kullandım hicbir zaman beni rahatsiz etmedi.Istanbulda yasıyorum havalarda gayette sıcaktı da.Yanlış anlamayın ama çok terleyen biriyseniz normal.
pad linki gelir mibu konuda katılıyorum pedi aşırı derecede rahatsız edici deri olmasına rağmen çok kötü idare edilecek değil bazen aşırı derecede bayıyor çok sıcak bile oluyor. hatta bugün amazon üzerinden dayanamadığım için artık yurtdışından 500 e uyumlu kulak pedini aldım. üründen memnunum bu arada güzel gidiyor şarj süresi ve ses konusunda da gayet iyi ve yeterli tavsiye edilir sıfır alınması daha makbul olur.
alan arkadaşlara hayırlı olsun ped konusunda rahatsız olabilirsiniz bilginize.
bu mantıkla 2.el arabada alınmaz hocamyok yav alınmaz bu. kim bilir bitli herifler mı taktı. pislermi elledi. 3-5 fazla veriniz naçizane tavsiyem.
link 600 tl olarak geliyor vergilerle papel ile cashback 540 a alınaibliyor.pad linki gelir mi
hocam iki şeyde farklı her ürüne farklı bir şekilde bakalım. başkasının taktığı kulaklık v.s kulanılmış sıkıntı yaşatır. sıfır herzaman iyidir.500 tl +1 yıl almak varken değmez. Ama Cebinin dibini kazıya kazıya, 3500 anca çıkaran varsa alabilir. Aslında sarı sitede bu fiyatlara sıfır olabilir bakmak lazım.
bu mantıkla 2.el arabada alınmaz hocam
Ben aktif kullanıyorum neyinde sıkıntı yaşadınız merak ettim.alınmaz sıkıntılı bir kulaklık tavsiye etmem bizzat denedim
seslerde bozulmalar oluyor kronik bir sorun herkes yaşıyorBen aktif kullanıyorum neyinde sıkıntı yaşadınız merak ettim.
seslerde bozulmalar oluyor kronik bir sorun herkes yaşıyor