Isparta bedelli askerlik için tavsiyeler

iEternalX

80+
Reaksiyon skoru
66
Merhaba, 7 Şubat'ta Isparta merkez 40. Komando Eğitim Tugay Komutanlığı'nda askerlik yapmaya gidiyorum, aynı yere gitmiş veya gidecek olan var mı? Bir de jilet hiç kullanmadım, o yüzden sıfır alan bir tıraş makinesi götürmeyi düşünüyorum, bir sıkıntı çıkar mı? Manisa'da arkadaşımın gittiği yerde kullanan birisi varmış ama her yerde öyle midir emin olamadım. Tecrübesi olanlar varsa yazarsa sevinirim.

Bir de gideceğim yer komando yeri olacağı için ne gibi farkları olur diğerlerinden? Eğitim farkı vs. mi olur? Tecrübesi olanlar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Bedelli askerlikte eğitim falan korkulacak bir şey yok normal şeyler. Makine yasak diye biliyorum ama bence götürme

Ya kardeşim alt tarafı 28 gün takılacaksın. Bu kadar kasmayın kendinizi. Makine bazı yerlerde yasak, bazı yerlerde serbest. Ucuz yollu bir makine al götür. Almazlarsa fazla paran gitmemiş olur. Yasaksa artık suratına jilet vurma zamanın gelmiş demektir.

Merhaba, 7 Şubat'ta Isparta merkez 40. Komando Eğitim Tugay Komutanlığı'nda askerlik yapmaya gidiyorum, aynı yere gitmiş veya gidecek olan var mı? Bir de jilet hiç kullanmadım, o yüzden sıfır alan bir tıraş makinesi götürmeyi düşünüyorum, bir sıkıntı çıkar mı? Manisa'da arkadaşımın gittiği yerde kullanan birisi varmış ama her yerde öyle midir emin olamadım. Tecrübesi olanlar varsa yazarsa sevinirim.

Bir de gideceğim yer komando yeri olacağı için ne gibi farkları olur diğerlerinden? Eğitim farkı vs. mi olur? Tecrübesi olanlar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Bu jileti al çok iyi em sıfır alır hem tahriş etmez comfort jel iyi iş görüyor makine götürüp riske atma

benim abim orda yapmıştı, ekim-kasım dönemiydi. aşırı soğuk bi şehir ona göre içlik vs. bol bol almanda fayda var kat kat giyersin. jilet kullandı makine hakkında bir bilgim yok. eğitimde 26 günde anca yürümeyi öğretiyorlar. bide 3 kurşun atma hakkın var kurşunun tanesi 110.000₺

benim abim orda yapmıştı, ekim-kasım dönemiydi. aşırı soğuk bi şehir ona göre içlik vs. bol bol almanda fayda var kat kat giyersin. jilet kullandı makine hakkında bir bilgim yok. eğitimde 26 günde anca yürümeyi öğretiyorlar. bide 3 kurşun atma hakkın var kurşunun tanesi 110.000₺
Teşekkürler hocam, ona göre götürürüm kıyafet. Bir de bir forumda öğlen 1-2 arası girersen 2. bölüğe düşersin muhtemelen diye bir mesaj görmüştüm. 2. bölüğün koğuşları 10 kişilikmiş, daha rahatmış. Bu konuda bir bildiğiniz var mı?

Bir de bir forumda öğlen 1-2 arası girersen 2. bölüğe düşersin muhtemelen diye bir mesaj görmüştüm. 2. bölüğün koğuşları 10 kişilikmiş, daha rahatmış. Bu konuda bir bildiğiniz var mı?
o kadar takılma be kanka tanımadığın 9 kişiyle yatmak tanımadığın 19 kişiyle (veya daha fazla) benzer duygular.

hocam 28 ay değil 28 gün gidiyorsunuz bu kadar kasmayın 1 tane mach3 alın şöyle 2 başlıklı korkmayın bu kadar 3 günde uzar sakal. zaten bedelli gideceksiniz kimse uğraşmayacak bile sizle düzgün selam vermesini yürümesini becerene kadar bitecek zaten

28 Gün hemen gelip geçer 18 ay yaptım bir daha gelemeyeçegim sandım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,471
Üyeler
188,943
Son üye
huseyin319
Geri