Açılmayan telefon nasıl açılır?

Abdullah021

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
388
Arkadaşlar,annemin Xiaomi Redmi Note 10 isimli telefonu kapandı ve şarja taktıktan sonrada açılmadı güç tuşuna basınca android ekranı gelip gidiyor daha öncede yaşanmıştı ben sorunu güç ve ses tuşuna aynı anda basıp açmıştım telefonu ama şimdi oda olmuyor,bunu yapıncada bu sefer Fast boot ekranı ile Android arasında gidip gelme olayı devam ediyor.Var mıdır bir çözümü?

Arkadaşlar,annemin Xiaomi Redmi Note 10 isimli telefonu kapandı ve şarja taktıktan sonrada açılmadı güç tuşuna basınca android ekranı gelip gidiyor daha öncede yaşanmıştı ben sorunu güç ve ses tuşuna aynı anda basıp açmıştım telefonu ama şimdi oda olmuyor,bunu yapıncada bu sefer Fast boot ekranı ile Android arasında gidip gelme olayı devam ediyor.Var mıdır bir çözümü?
Soft brick olmuş gibi hard reset atınca düzelmiyorsa rom atıp açacaksın ama eğer bootloader kilidi daha önce açılmadıysa rom yazamazsın paralı uygulamalar varda dolarla alıyon zor yani

Öncelikle şarjının dolu olduğundan emin ol bazen baatrya öldüğünde bu durumlarla kaşılaşılabiliyor, onun haricinde bir arıza doksa donanımsal olarak yazılımsal çözümlere baş vurman gerekir.

Uzun süre şarj et 2-3 saat falan. O sırada açmaya çalışma. Sonra dene bir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,861
Üyeler
188,487
Son üye
Raks Sole
Geri