Öneri Stellseries apex 3 tkl alınır mı?

Reaksiyon skoru
56
Şehrimde 2. El üzerinden alıcam 1500 tl fiyatı var alınır mı?
Şuankimklavyem öldü ölücek kıvamında o yüzden geçmeyi düşünüyorum
Kullanım amacı oyun ve kodlama olucak o yüzden %60 gibi klavyeler işime pek yaramaz
Genellikle valorant mc gibi oyunlar oynuyorum

Kullanım amacı oyun ve kodlama olucak o yüzden %60 gibi klavyeler işime pek yaramaz
hocam bence o fiyata en iyisini sunan markaya takılmadan bi mekanik klavye al. 2. el klavye alma bence

Ne önerirsiniz ben bütçeyi biraz daha arttırıp mad60 yada w60 almayı düşünüyorum
w60 fiyatında muadili pek olmayan bi klavye. eğer %60 klavye bana uyar dersen çok mantıklı bi seçim olur

Bence de W60 çok daha iyi olabilir; ben kullanıyorum. Merak ettiklerini sorabilirsin.
Sesi nasıl ben sesiz klavyeler daha çok hoşuma gidiyor ayrıca şuanki klavyemde tuşlara basınca bazen sağa sola takılıyor öyle bir sorun var mı

Sesi nasıl ben sesiz klavyeler daha çok hoşuma gidiyor ayrıca şuanki klavyemde tuşlara basınca bazen sağa sola takılıyor öyle bir sorun var mı
Ne çok sesli ne de çok sessiz. Ben herhangi bir takılma veya başka bir sorun yaşamadım; ama bu, sizin hiçbir sorun yaşamayacağınız anlamına gelmiyor hocam. Kimse kimseye bu yönden hiçbir üründe garanti veremez. Ancak bu ürünü kullanan birçok arkadaşım da hiçbir sorun yaşamadı. Ayrıca ödeme kısmında Conlife kodunu kullanırsan cüzi bir miktar indirim sağlanıyor, bilgin olsun.

konudan bağımsız mc ekibiniz varsa gelmek isterim tek sarmıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,837
Üyeler
189,166
Son üye
federicoclemento
Geri