- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,841
Yazıyorya zaten görseldeAnladım da model ismini yazdım bulamadım hoşuma gitti akakçeden bakacaktım
Yazıyorya zaten görseldeAnladım da model ismini yazdım bulamadım hoşuma gitti akakçeden bakacaktım
12 yıllık casio saat kullanıyordum babamdan kalma. Babam o zamanın ucuz casio saatlerinden olduğunu söylüyor ama bu saat o saat kadar kaliteli değil. O saatten salladığın zaman kordon sesi çıkmazdı çelikti galiba ama çok sağlamdı bu saat o kadar sağlam değil yinede yan sanayi saatlerden çok daha iyi tabii ki, sadece casio kaliteyi biraz düşürmüş.Güzel midir? Almayı düşünüyorum.
Tamam teşekkürler.12 yıllık casio saat kullanıyordum babamdan kalma. Babam o zamanın ucuz casio saatlerinden olduğunu söylüyor ama bu saat o saat kadar kaliteli değil. O saatten salladığın zaman kordon sesi çıkmazdı çelikti galiba ama çok sağlamdı bu saat o kadar sağlam değil ama yan sanayi saatlerden çok daha iyi tabii ki, sadece casio kaliteyi biraz düşürmüş.
Saat hoşuma gitti yine aynı şekilde 800-900 bandına düşerse alcam görürsen haber et başkanYazıyorya zaten görselde