🔥İndirim Axess İlk başvuru 3500 TL üzeri 1000 TL chippara Totalde 10000 TL chippara

İlk kez axess troy alırsanız, faizsiz 25 bin TL 3 ay vade ile nakit avans alabilirsiniz.

3 defa 1000 TL chip para verdi ama 4.
sefere vermedi kapandı mı aceba? 2 kere amazona 1 kerede hepsiburada ya bakiye yükledim. Sonrasında iki kere daha Hepsiburada'ya bakiye yükledim ama son iki tanesi gelmedi chip para olarak.

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle

İsteğe bağlı 10 günlük vade de net 10 bin TL indirim nasıl alırız👇

1. 10 gün boyunca amazondan hergün 3500 TL'lik hediye kartı alıyoruz.
  2. 10 gün sonra telefon, ekran kartı vs. herhangi bir ihtiyacımızı görüyoruz.
  3. Totalde 35 bin TL harcamaya 10 bin TL chippara kazanıyoruz.
  4. Kazanılan chipparalar ile kredi kartı borcunuzu ödeyebiliyorsunuz.

Chip-para ile Öde

Amazon E-Hediye Kartı

Dipnot; Hediye kartı, satıcısı sadece amazon olan ürünlerde geçerlidir.
1.99 oranlı pos makinemiz var ordan hergün 35000 çeker rahatıma bakarım

Akbank kredi kartı limiti konusunda en berbat banka.

Akbank kredi kartı limiti konusunda en berbat banka.
Bankalar bir acayip. Qnb, 65 bin limit verdi ilk kez kart çıkarmıştım, Qnb kartı kapattım, esnek hesap 0.99 30 bin verdi. Akbank 575 bin limit verdi Troy'a. 35 bin sıfır faizli kredi, 25 bin sıfır faiz nakit avans verdi. Yine ilk kez Akbanklı oldum ve kredi kartı aldım.
Ama mesela İNG esnek hesap limitim olan 20 bini arttırma talebimi reddetti. Ama 3,99 dan krediniz hazır diye mesaj çekti. Acayip acayip şeyler....

Maaş lazım mı kredi kartı için

Aidatlı kredi kartı şart mı aidatsız free kartta oluyor mu ?
Öğrenci kartı ve diğerleri geçerli değil diye biliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zaten hesabı olanlar için otomatik ödeme veya kredi kartı çıkartımında da kazanıyor muyuz chip parayı
Müşteri iseniz daha önce otomatik ödeme talimatiniz yoksa;
Kampanyalar kısmından/davet et kazan/akbank ürünlerine davet et kazan/davet edildim kısmına kod giriyorsunuz. Otomatik ödeme talimati veriyorsunuz faturanız 1 kez ödendikten sonra iki tarafada bakiyeyi yatırıyor. Bunun için akbank banka kartıda oluyor. Sadece chip para biriktirme özelliği olan bir kartınzın aktif olması yeterli.

Limit vermiyor kampanya var ama 2000 limit vermiş arkadaşlar hiçbir şekilde de yükselmiyor
Hocam kart limitlerinizi BDDK düzenliyor. Eğer diğer bankalarda limitleriniz yüksek ise muhtemelen size tanımlanabilecek limit kalmadığı için 2 bin onaylanmıştır. Ben öğrenciyim sigorta kayıdım yok fakat aktif kk kullanımımdan dolayı 56 bin limit tanımaldılar.

Ekler

• 1770361909346.webp
    1770361909346.webp
    25.3 KB · Hit: 41
  • 1770362119101.webp
    1770362119101.webp
    43.2 KB · Hit: 41
  • 1770362147447.webp
    1770362147447.webp
    34.6 KB · Hit: 42
Son düzenleme:
Limit vermiyor kampanya var ama 2000 limit vermiş arkadaşlar hiçbir şekilde de yükselmiyor
Akbank alem başta 2 bini zorla verir onu da diğer banka limitlerini düşürmeden vermez. 3 ay 5 ay sonra bakmışsın 200.000e yükselttik diye mesaj gelir 😆

Müşteri iseniz daha önce otomatik ödeme talimatiniz yoksa;
Kampanyalar kısmından/davet et kazan/akbank ürünlerine davet et kazan/davet edildim kısmına kod giriyorsunuz. Otomatik ödeme talimati veriyorsunuz faturanız 1 kez ödendikten sonra iki tarafada bakiyeyi yatırıyor. Bunun için akbank banka kartıda oluyor. Sadece chip para biriktirme özelliği olan bir kartınzın aktif olması yeterli.

Hocam kart limitlerinizi BDDK düzenliyor. Eğer diğer bankalarda limitleriniz yüksek ise muhtemelen size tanımlanabilecek limit kalmadığı için 2 bin onaylanmıştır. Ben öğrenciyim sigorta kayıdım yok fakat aktif kk kullanımımdan dolayı 56 bin limit tanımaldılar.
Hocam sadece akbankta kredi kartım var yani

Yükseltmeye çalışınca bu şekilde diyor

Ekler

• 1000352320.webp
    1000352320.webp
    39.5 KB · Hit: 43
Hocam sadece akbankta kredi kartım var yani

Yükseltmeye çalışınca bu şekilde diyor
Hayır Nays ve Ziraattede 100 bin civari limitlerim var. Neden bilmiyorum ama başta vermediler iptal ettim geri istedim. 56 bin onaylandı. Öğrenciliğim yeni bittiği için sıkıntı oldu diye düşünüyorum.

*Arkadaşınızın davet kodu ile arkadaşına vadesiz hesap açılışında 500 chip para kazandırabiliyorsunuz.
*Arkadaşınızın davet kodu ile her ikinizede 500'er chip para 1 fatura talimatınızda kazanabilirsiniz.
*Arkadaşınızın davet kodu ile kredi kartı başvurunuzun onaylanması sonrasında 1500 chip para kazandırabiliyorsunuz.
Dvet et kazanda kredi kartı harcaması yapan yakınınız ıcın 1500 degil 500 veriyormus. Düşürmüşler az önce kampnaya mesajı geldi.

Halen daha başvurmadığım nadir bankadır kendisi ama ne hikmetse kanım ısınmadı bir türlü
enteresan bir şekilde acayip iyi kampanyaları var. birden ilk harcamana 300 500 lira felan veriyor ama bu chip para furyası sadece 1-1.5 yıl sürüyor. Sonrasında adamakıllı hiç kampanya vermiyor. maks 100-200 tl.

Geri