Amaç; f/p diye hazır sistem ayağına iteleyenlere, bu fiyatlara kendin de yapabilirsin diye göstermek.700W psu olmaz
Ya sabır. O paraya "İTELEYEN" dediğin adam 200 dolarlık kasa koyuyo, o kasada 850W gold psu var, gigabyte b650 wifi anakart var. Sizin sistemleriniz verimli çalışır mı sanıyosunuz yaAmaç; f/p diye hazır sistem ayağına iteleyenlere, bu fiyatlara kendin de yapabilirsin diye göstermek.
Ben genel konuştum. Ama dediğin sistemi de yeni gördüm.Ya sabır. O paraya "İTELEYEN" dediğin adam 200 dolarlık kasa koyuyo, o kasada 850W gold psu var, gigabyte b650 wifi anakart var. Sizin sistemleriniz verimli çalışır mı sanıyosunuz yaparça kalitesi yerlerde, uyumluluk yok. Çok gösterdiniz firmalar da yanıp tutuştu şuan. Hazir sistem yapıp 55-57k ya o sistemi satan firmalara her satışta zarar yazıyo bişe bilmeden konuşmayın rica ediyorum.
50.000TL verip 10.000TL lik kasada olan RGB'yi mi kullanamayacağım. 55.000TL ne zamandan beri fiyat performans?Derdimiz rgb değil, Fiyat performans. Axess neden fiyasko? chip para ile kredi kartı dönemiçi harcama bile ödeniyor.
Kaliteli parçaları zaten bu paraya alamazsın. Sen olayı kavra sonra tekrar gel.
Anakartı değiştirip kullanabilirsin.50.000TL verip 10.000TL lik kasada olan RGB'yi mi kullanamayacağım.
55 bin TL fiyat performans değil. Adını öyle koymuşlar, F/P hazır sistem diye. Özel isim gibi düşün55.000TL ne zamandan beri fiyat performans?