Axess i ilk kez alanlara 1500₺ ye 500₺ chip para

YazılımKafa

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,033
Ay sonuna kadar ilk kez Axess e başvurup başvurusu onaylanan müşteriler 15 Kasım a kadar market, akaryakıt ve giyim sektöründe yapacakları ilk 5 1500₺ ve üzeri alışverişe 500₺ chip para kazanıyor. Toplamda 2500₺ chip para kazanabiliyorsunuz. Üstelik farklı kampanyalarla birleşiyor. Mesela ben 2100₺ lik market harcamasından 600₺ kazandım. Kampamya linki altta. Akbank a yeni üye olacaksanız özelden bana yazarsanız davet kodu atabilirim. Benim akbank hesabım vardı, kredi kartı çıkarmamıştım. Dün başvurdum onaylandı. Hemen uygulamadan kart bilgilerim çıktı ve ben 2 kere alışveriş yaptım bu kampanya dan.
https://www.axess.com.tr/axess/kamp...anklilar-2500-TL'ye-varan-chip-para-kazaniyor

chip para normal TL gibi mi kullanılıyor bir sınırı veya kullanım alanı var mı?

Aynen ₺ gibi. Çoğu yerde kullanılıyor. En güzel yanı harcamanı chip para ile ödeyebiliyorsun. Mesela 600₺ lik harcaman var 600₺ de chip paran var. O harcamanı chip para ile ödeyebiliyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu kampanyadan örnek verirsem 3 kere 1500 harcasan 1500 kazanıyorsun. Bir 1500 lük harcamanı direk chip para ile ödeyip 4500 harcayıp 3000 ödemiş oluyorsun

Ekleme yapayım. Ay sonuna kadar bir fatura kaydediyorsunuz. Bu fatura kasım da falan ödendiğinde , ödenen tutarın 500₺ ye kadarı sonraki ay chip para olarak geri geliyor. Birden fazla fatura içinde geçerli. Mesela faturalar toplam 300₺ ise 300₺ chip para 700 ise 500₺ chip para geliyor

Dostlar son 1 hafta kaldı. Tekrar hatırlatayım dedim. Alta 2 hafta da kazandığım chip paraları atıyorum. Böyle kampanyalar zor gelir. Üye olacak varsa davet kodunu özelden atabilirim. Kuveyt Türk, qnb, iş bankası, ziraat falanda kullanıyorum. Şuan en iyisi akbank

Ekler

• IMG_20231108_173830.jpg
    IMG_20231108_173830.jpg
    295.9 KB · Hit: 84
Dostlar son 1 hafta kaldı. Tekrar hatırlatayım dedim. Alta 2 hafta da kazandığım chip paraları atıyorum. Böyle kampanyalar zor gelir. Üye olacak varsa davet kodunu özelden atabilirim. Kuveyt Türk, qnb, iş bankası, ziraat falanda kullanıyorum. Şuan en iyisi akbank
Hangi kredi kartını aldınız?

Axess in her kartında geçerli diye biliyorum. Bende Axess platinum var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk kez axess kullanacaklar için geçerli. Daha önceden axess kartı kullanıp sonradan iptal ettiysen falan olmuyor. Bu bilgiyi de vereyim

Son düzenleme:
Geri