- Reaksiyon skoru
- 9,835
tabi hocam ama arşivlere yetişmez be !İşlemcinin ön belleği var mis gibi onu kullan sende 35 mb neyine yetmiyor![]()
m2 ssd alacaklar az fark verip bunu tercih edebilir daha iyi olur
tabi hocam ama arşivlere yetişmez be !İşlemcinin ön belleği var mis gibi onu kullan sende 35 mb neyine yetmiyor![]()
Hocam bana cevap yazmışsınız ama görünmüyorMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
elbette daha yüksek bir anakart tercih edilebilir ama burada amaç GPU hariç olabildiğince en uygun sistemi toplama, kişisel olarak Psu'lu kasalara asla güvenmiyorum ben de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şahsen birkaç bin lira daha verip C4 olmayan bir PSU tercih ederdim![]()
Gotik arşivi satiyosan alınırtabi hocam ama arşivlere yetişmez be
Alıntıyı görüntüle
8 mb yeter 30'u fazla bileİşlemcinin ön belleği var mis gibi onu kullan sende 35 mb neyine yetmiyor![]()
bi an benim diskin SS'ini aldın zannettim aklım çıktı bire bir aynısı...tabi hocam ama arşivlere yetişmez be !
Alıntıyı görüntüle
8 mb yeter 30'u fazla bile
bi an benim diskin SS'ini aldın zannettim aklım çıktı bire bir aynısı...
temizinden BIOS canavarı sistem toplama
iyi sistem topluyorsun yani başka bir amaçlı deği!
abdullah abinin kullandığı da o seviyede bir şeydi ondan fazla özenle seçmedimBu ekran kartina o psunun uyacagini sanmiyorum
bir de bu enermax MAXPRO III'ün hiç testi vb var mı? önceki varyantları hep E ya da F tier almış aynı şekilde bana yine güvenli gelmediabdullah abinin kullandığı da o seviyede bir şeydi ondan fazla özenle seçmedim
yukarıda kaldı onun cevabı cevapla dedim ama araya başka mesaj girdiHocam bana cevap yazmışsınız ama görünmüyor![]()
güncelledim elinde aynısından bulunan arkadaşın psusunun bozulması üzerineBu ekran kartina o psunun uyacagini sanmiyorum
640kb herşeye yeter!8 mb yeter 30'u fazla bile
bi an benim diskin SS'ini aldın zannettim aklım çıktı bire bir aynısı...