Thermalright Frozen Horizon 360 ARGB 360mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Thermalright TF7 Termal Macun Dahildir.
Konudaki mi daha iyi yoksa bu mu?
ocypus![]()
Thermalright Frozen Horizon 360 ARGB 360mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Thermalright TF7 Termal Macun Dahildir.www.gaming.gen.tr
Konudaki mi daha iyi yoksa bu mu?
Fiyattan bağımsız soruyorum. Performans, sağlamlık vsocypus
performansı süper, sıvı soğutma da hiç bir markaya sağlamlığına güvenemezsin!Fiyattan bağımsız soruyorum. Performans, sağlamlık vs
baslıgı degissen mi artık hocam![]()
Ocypus Delta L36 Siyah ARGB V2 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
Ocypus Delta L36 Siyah ARGB V2 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
Ocypus Delta L36 White ARGB V2 Review: Low Price with High Performance - EnosTech.com
The Delta L36 features a unique RGB lit pump to offer efficient cooling while remaining aesthetically pleasing.www.enostech.com
Eski fiyatı kalsın. Kaçıranlar üzülsün diye. Alın alın dedim neden almadınız.baslıgı degissen mi artık hocam
Alıntıyı görüntüle
2900 ama 2400den dursun diyorsun pekiEski fiyatı kalsın. Kaçıranlar üzülsün diye.
seni mi kıracağım2900 ama 2400den dursun diyorsun peki
Keşke zamlanana kadar alsaydın.baslıgı degissen mi artık hocam
Alıntıyı görüntüle
950ye pearless assassin almasam gözüm bundaydı beyazındaseni mi kıracağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Keşke zamlanana kadar alsaydın.![]()
ula 950 ye kim verdi peerles assassini ne zaman nerede950ye pearless assassin almasam gözüm bundaydı beyazında