Aula 1+1 hoparlör 399 TL

Gayet iyi bu arada. 300 liraya satılan bir hoparlörden ekstra ne beklenebilir anlamıyorum.

Hp 1+1 hoparlör almıştım arkadaşa sesi filan gayet güzeldi onu tavsiye ederim ama sahtesi çok ona dikkat etmek lazım .

300ken ben de almıştım. Ben baya bi memnunum. Bu fiyata daha iyi performanslısı varsa onu alın tabi de zor biraz indirim beklemek gerekiyor.

Abi bunlar laptoplara falan iyi ya bide kabloları kısa oluyor genelde uzunlardan yok mu bi fiyatlara tadından yenmez

Kullanıyorum 1 aydır ses kalitesi fiyatına göre güzel net ve anlaşılır şekilde çıkıyor ses fiyatını hakettiğini düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bimden alınan hoparlör gibi ses verdiğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
Bimde satılan polosmart pgs 403 aldım 450tl gibi fiyata ve sesi çok rezaletti iade ettim ve aula n 102 aldım çok daha iyi sesi

1770376364716.webp

Zamlanmış indirim yok

Çok fazla dip ses var, almayın. Cızırtı yapıyor, eve almistim, bu yüzden işyerine götürdüm, çok düşük seste kullanıyorum

Almayın şunları. 2. El bulun 2+1 creative veya logitech artık her neyse paşa paşa kullanın.

Ses seviyesi süper 350tlye almıştım galiba baya memnunum. tek sakıncası arada bir boştayken cızırtı sesi çıkarması. Sebebini bilmiyorum ama benim psuda coilwhine vardı ve sanki hoparlöre yansıtıyor gibi sesi. Çünkü sadece mouseyi hareket ettirirken çıkan elektrik sesi gibi veriyor cızırtıyı. Bazen oluyor tabi hep olmuyor. Ama memnunum hem küçücük yer kaplamıyor hemde güzel duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,906
Üyeler
188,849
Son üye
zamanyolcusutan
Geri