X Xoleda 80+ Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 51 Reaksiyon skoru 8 6 Şubat 2026 #1 Telefonumla aynı yerden test yapınca uploadı çok daha yüksek alıyorum bu usb alıcıyla sabit 20 upload alıyorum üstüne çıkmıyor usb 3.0 portuna takılı sorun driverda mı yoksa üründe mi? Teşekkür ederim
Telefonumla aynı yerden test yapınca uploadı çok daha yüksek alıyorum bu usb alıcıyla sabit 20 upload alıyorum üstüne çıkmıyor usb 3.0 portuna takılı sorun driverda mı yoksa üründe mi? Teşekkür ederim
Quadorante Cezalı 80+ Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 150 Reaksiyon skoru 60 6 Şubat 2026 #2 bir önceki sürümünü kurmayı dene driverın
X Xoleda 80+ Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 51 Reaksiyon skoru 8 6 Şubat 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Quadorante yazmış: bir önceki sürümünü kurmayı dene driverın Devamı için tıklayın... Hocam teşekkür ederim önceden yaptığım bir wifi ayarı ile alakalıymış
Quadorante yazmış: bir önceki sürümünü kurmayı dene driverın Devamı için tıklayın... Hocam teşekkür ederim önceden yaptığım bir wifi ayarı ile alakalıymış
Quadorante Cezalı 80+ Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 150 Reaksiyon skoru 60 6 Şubat 2026 #4 Xoleda yazmış: Hocam teşekkür ederim önceden yaptığım bir wifi ayarı ile alakalıymış Devamı için tıklayın... yaptığın ayarı da söylersen biz de aynı hataya düşmeyelim
Xoleda yazmış: Hocam teşekkür ederim önceden yaptığım bir wifi ayarı ile alakalıymış Devamı için tıklayın... yaptığın ayarı da söylersen biz de aynı hataya düşmeyelim