Kablosuz Kulaklık Önerisi

Reaksiyon skoru
19
Bütçe
20000
Aktif olarak Steelseries Arctis 9 Wireless kullanıyorum ve artık yeni bir kulaklığa geçmek istiyorum. Arctis Nova Pro hoşuma gitti ama pedleri deri pedmiş Antalyada yaşadığım için deri pedler hiç dayanmıyor çok terletiyor ve aşırı hızlı bozuluyor. Maksimum 20.000 TL bütçe aralığında kablosuz kumaş pedli bir kulaklık önerebilirseniz sevinirim.

Aktif olarak Steelseries Arctis 9 Wireless kullanıyorum ve artık yeni bir kulaklığa geçmek istiyorum. Arctis Nova Pro hoşuma gitti ama pedleri deri pedmiş Antalyada yaşadığım için deri pedler hiç dayanmıyor çok terletiyor ve aşırı hızlı bozuluyor. Maksimum 20.000 TL bütçe aralığında kablosuz kumaş pedli bir kulaklık önerebilirseniz sevinirim.
Bence bir farklılık yapıp iem almalısın zaten arctic 9 gibi bir kulaklığın var hani muhtemelen geçeceğin herhangi bir kulaklık sana fark hissettirmez.

Çok gereksiz harcama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,987
Üyeler
188,508
Son üye
jet-online
Geri