CHP'nin Dijital Platformlar için Sunduğu Kanun Teklifi ! (REZALET)

parasını verdiğim plartforma neden karışılıyor anlamıyorum çocuğu devlet değil anne ve babası koruma lazım

Genc kardeslerim bu ulkede parti denen kavram yok hepsi koordine sekilde hareket ediyor ve insanlarin suan ki durumda olmasina sebebiyet veriyor ve ne kadar ses cikarmadiysak o kadar batacagiz ulkece birlik beraberlik yapamiyoruz oncesinde boyle degildik malum olaylar olduktan sonra bu hale getirdiler sahsen hem yurtdisinda surekli gidip uzun donem kalan birisiyim ve yurt disinda turkiye de olan 1 olay bile onlarda olsa hukumeti devirir insanlar. Polisler halkin yaninda mesela ama bizim ulkemizde oyne bir durum yok maalesef. Gecmis olsun bu hale sizin analariniz babalariniz dedeleriniz amcaniz teyzeniz bilmemleniz getirdi sefaleti size kaldi bana kaldi ona kaldi.

Klasik chp seçmeni eğitilemezsiniz siz
kardeşim soruma cevap ver sen. bana avrupayı kötüleme kendi ülkenin durumunu görmene rağmen kendi ülkeni eleştirmeyip a*pli olmanı eleştir sen!

Bay bilmiş efendi o çok bilgili aklınla bize söylesene sana göre karar verelim ya hangi partiye oy verelim vatanı satmamak için
Sen Nazi-mafya ittifakına oy ver kardeş. CHP ya da diğer partiler size hitap etmez.

Bu sosyal medya ve oyunlar konusunda kimse sağlıklı düşünemiyor. Bilmiyorsan sesini çıkarmayacaksın. Böyle yapa yapa oy gençlerden oy kaybediyorlar

Klasik chp seçmeni eğitilemezsiniz siz

Eğitim düzeyi arttıkça oy oranı düşen bir partinin müridi olarak eğitimi cümle içinde kullanmaman iyi olur bence. Paçadan akanı laf salatasıyla geçiştirme eşiğini geçeli çok oldu.

AKP karşısında kim güçlüyse ona oy veriyorum. İlk beklentim de parlementer sistem ve başkanlığın kaldırılması, laiklik, sağlık ve eğitimin halka ücretsiz ve daha kaliteli sunulması. Parlementer sisteme geçilip güçler ayrılığı sağlandığı gün bugün meclisteki bu büyük partilerin hiç birine oy vermem. Ama gücün bu kadar tek elde toplandığı bir iktidardan daha tehlikeli hiç bir şey göremiyorum.

Eğitim düzeyi arttıkça oy oranı düşen bir partinin müridi olarak eğitimi cümle içinde kullanmaman iyi olur bence. Paçadan akanı laf salatasıyla geçiştirme eşiğini geçeli çok oldu.
Eğitim düzeyi cumhuriyet tarihinde en yüksek seviyede şuan ve RTE 20 yıldır sallayamıyorsunuz bile eğitim seviyesi düşükken kimin iktidar olduğu belli seçim yapmadan kimin muhalifleri öldürdügü belli

Eğitim düzeyi cumhuriyet tarihinde en yüksek seviyede şuan ve RTE 20 yıldır sallayamıyorsunuz bile eğitim seviyesi düşükken kimin iktidar olduğu belli seçim yapmadan kimin muhalifleri öldürdügü belli
Eğitim düzeyi cumhuriyet tarihinde en yüksek seviyede mi puhahahaha. Mezun olduğun üniversite ne senin? Yaptığın iş ne?
Şu anki eğitim sistemi mezun etme adına düzenlenmiş bir sistem. Allah'ın unuttuğu her mecrada üniversite var. Bilindik üniversiteler harici doğru düzgün akademisyenler bile yok. Sadece senin Tayyip'in bile 23 yılda 17 kez eğitim sistemi değişti. Ne anlatıyorsun dostum sen. Cumhuriyet tarihi ne ki en yüksek seviyesi ne olsun.

Mustafa Kadir abim bu işi çözecektir bu hafta Ankaraya gidiyor gönlünüzü ferah tutun. #MustafaKadirEvrenFatihi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,614
Üyeler
188,628
Son üye
redqush
Geri