Muhabbet kuşumun tırnağıni kestim biraz kanadı

Lalnasaur

80+
Reaksiyon skoru
100
Biraz derin kestim, ama çok değil. Kanamaya başladı, annemle beraber yaptığımız için hemen kanar kanamaz kolonya sıktık, sonra pamuk ile bastık. Mikrop kapmasin diye batikonlu pamuk ile bastık biraz kanayan yere sonra tırnağını Mısır nişastasına batirdik, şuan kanaması durdu gayet mutlu bı sorun yok nolur nolmaz diye kanınin bulaştığı tünegi dezenfekte edip kurulayip geri taktım. Sizce bı sorun çıkar mı?

1000050931.webp

En alttaki tırnağı kanamisti, tünege basıyor ötüyor konuşuyor bı sıkıntı yok gibi ama emin olamadım

Ufak kanamada bir şey olmaz. Tahta tünek alın. ben muhabbet kuşumun tırnaklarını hiç kesmedim, tahta tünekten olsa gerek 6 yıldır tırnakları hep aynı seviyede.

Ufak kanamada bir şey olmaz. Tahta tünek alın. Benim kuşun ben hiç tırnaklarını kesmedim, tahta tünekten olsa gerek 6 yıldır tırnakları hep aynı seviyede.
Tahta tünegi var zaten onu dezenfekte ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ufak kanamada bir şey olmaz. Tahta tünek alın. ben muhabbet kuşumun tırnaklarını hiç kesmedim, tahta tünekten olsa gerek 6 yıldır tırnakları hep aynı seviyede.
Benimki kendi tırnaklarıni normalde tahta tünek ile törpüluyor ama arka tırnağı uzunluktan kivrilmisti o yüzden keseyim dedim

Geri