Epstein Dosyaları ve Ünlü Ateist ?biliminsanları? kaçırılan çocuklar ve batı aşıkları

herkes kurallara mı uyuyor? yasa öyle diyorsa kimse kitap yakamayacak diye bir şey mi var? konuyu hawkings lerden buraya kadar nasıl getirdin anlamıyorum
kardeş cümlelerin bağlamlarını iyi okuyun. çok alakasız bir şey yazmışsın oraya. ne alaka yani? ayrıca hawking meselesine değinmiyorum bile. full saçmalamışlar. nerden tutsam falso. bi tane doğru info yok.

kardeş cümlelerin bağlamlarını iyi okuyun. çok alakasız bir şey yazmışsın oraya. ne alaka yani? ayrıca hawking meselesine değinmiyorum bile. full saçmalamışlar. nerden tutsam falso. bi tane doğru info yok.
batı öyle diyor demişsin. batı öyle diyorsa kimse yakma kabiliyetine sahip olamayacak mı yani? ben kime ne anlatıyorum ki

batı öyle diyor demişsin. batı öyle diyorsa kimse yakma kabiliyetine sahip olamayacak mı yani? ben kime ne anlatıyorum ki
olay suçun işlenmesi veya işlenememesi değil. olay hangi şeylerin suç olduğu. kuran yakmak protesto, incil yakmak suç. yakındığım şey buydu. çok basit aslında anlaması zorlanmaman gerekirdi.

olay suçun işlenmesi veya işlenememesi değil. olay hangi şeylerin suç olduğu. kuran yakmak protesto, incil yakmak suç. yakındığım şey buydu. çok basit aslında anlaması zorlanmaman gerekirdi.
burada yak gösterirler sana protestoyu

konuyu açandan buram buram rage kokusu geliyor... önce bi içindeki nifak tohumlarını temizleyin. sonra dilinizi başka yerler uzatın.

İslam'ın hüküm sürdüğü topraklardan Avrupa ve Amerika'ya kaçan Müslümanlara sor istersen İslam'ın insana saygısını. Adamlar inançlarını yaşama konusunda özgür ve kimse sudan sebeplerle zulmetmiyor.
batı kitle imha silahları var diyip boşuna girip yakıp yıkmasaydı orta doğuyu o zaman kardeşim?

Sızdırılan dosyayı uzun zamandır midem bulanarak okuyorum; henüz yarısına bile gelemedim. Ancak sızdırılanların yalnızca “sopa gösterme” olduğunu ve daha birçok şeyin saklandığını düşünüyorum.
“İslam en tehlikeli dindir” diyen Dawkins ve onun ucube Tanrı Yanılgısı kitabı falan filan…
Sosyal medyada ağlayan, Türkçe konuşan kız çocuğunu görmeyen yoktur diye tahmin ediyorum. “Sen kötü birisin, bana yaklaşma” diye ağlıyor.
Alıntıyı görüntüle

En Az 232 epstein dosyasında bulunan ucube Stephan
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Ve yüzlercesi daha var; ama yazıyı uzatmayacağım. Amacım sadece gönderme yapmak. Zaten mideniz kaldırmaz. Gönderimin amacı, sizi araştırmaya teşvik etmekten ibaret.
Dawkins gibi yüzlercesi var ama gönderimin amacı bu değil. Bu arada, Dawkins’in Türkiye’de en çok savunduğu grup kimdi, hatırlıyor musunuz?

Türkiyeden kaçırılan çocuklar ile ilgili belge
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Konuyu biraz daha açacağım Ya bu müslümanlar yüzünden ben inanmıyorum diyen ve üzerine batı aşkı kuşanmış velet için bir kaç tane bilgi:

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

okuduklarımı paylaşmayı düşünmüyorum zaten foruma uygun olmaz.
ama araştırmaya buradan başlayabilirsiniz eğer isterseniz ve 18+ iseniz.
edit: https://vault.fbi.gov/jeffrey-epstein

Hawking belgeleri silmek için cehennemden kaçtı:
Dawkins aracılığıyla evrim ağacına sallamaya çalışmışlar sanırım komik bir şekilde. Bunlara yüzeyselde olsa son videosunda değiniyor. Merak ediyorsan bunuda izlemeni öneririm.

batı kitle imha silahları var diyip boşuna girip yakıp yıkmasaydı orta doğuyu o zaman kardeşim?
Kitle imha silahları bahanelerinden önce de mezhep savaşlarıyla kendi din kardeşlerini öldürüyorlardı zaten. Sanki 2003'ten önce Finlandiya gibiydi o coğrafya.

Son düzenleme:
Dawkins aracılığıyla evrim ağacına sallamaya çalışmışlar sanırım komik bir şekilde. Bunlara yüzeyselde olsa son videosunda değiniyor. Merak ediyorsan bunuda izlemeni öneririm.
Ben öyle bir şey söylemedim birisinin birisini desteklemesi ikincil kişiyi suçlu yapmaz zaten alakaları bile yok
sadece Pedofili :sick: Dawkins in en çok desteklediği bir şeyi sevemem seven kişiyede bir şey diyemem
1770648370283.webp

Çok doğru pedofili birinin desteklediği desteklenmez

Ben öyle bir şey söylemedim birisinin birisini desteklemesi ikincil kişiyi suçlu yapmaz zaten alakaları bile yok
sadece Pedofili :sick: Dawkins in en çok desteklediği bir şeyi sevemem seven kişiyede bir şey diyemem
Alıntıyı görüntüle
Evrim ağacını öyle acayip fazla izlemem ancak dawkins şuanda net suçlu değilken bir şey demek doğru olmaz. Şahsen bu olaylardan önce bu kadar tanıdığım bir adam bile değildi dawkins, ancak söylemlerini duyunca yani fikirlerini duyunca ister istemez itici birisi olarak geliyor. Evrim ağacıda kendisini ifade ettiği kadarıyla bir alakaları yok gibi.

Geri