Epstein Dosyaları ve Ünlü Ateist ?biliminsanları? kaçırılan çocuklar ve batı aşıkları

dediğim gibi evrim ağacına da kefil olmam ama adam sadece kendi fikirlerini ve temel bilimsel şeyleri öğretiyor diye bu iftirayı atmak karaktersizliktir.
kimse iftira atmıyor daha doğrusu ben atmıyorum. dawkins in en çok desteklediği yazıyor zaten sadece.
eee kardeşim batı aşığı felan değilim kimsenin de kefili olmam batıda yaşanmış bir iğrençlikte batıdan isimlerin iğrençliği ortaya çıkar. bir iki isim gösterip ateist bilim adamları böyledir şöyledir çizgisinde bir genelleme ile ne kadar mantıklı bir eleştiri yapıyorsun? üstelik arapların kabe örtüsünü bunlara hediye ettiğini biliyorsun değil mi, aynı zamanda suudi arabistandan isimlerin de bu belgelerde geçtiğini felan. harbi işimiz var sizle kardeşim, istediğiniz inanca ya da dine inanmayın ama saplantılı olmayın. Eleştirin sadece islama hakaret edenlere olsa neyse saçma sapan ateistler böyledire getirmişsin açtığın konuda
yok beklentim ya ben bu yüzden soğudum palavralarını atanların şimdide bilimden soğuyacak mı diye izliyorum sadece
o örtüyü satanın yahudi olduğunu biliyorsun değil mi? ayrıca beni arap ilgilendirmez islam ilgilendirir
Ayrıca. Hadi içerik sahibi arkadaş bunu da açıklasın. :)

önce bunu açıklayalım daha doğrusu gerek yokta bir parmak bal çalalım onun yahudi olduğunu biliyorsun değil mi? yada arap falan diyeceksen onada banane diyorum arap beni ilgilendirmez.
1) Militarist ateizm, seküler yobaz gibi tanımlar, muhafazakârların kendilerine yakıştırılan haklı sıfatları hedef göstermek istedikleri kişilere yamama çabasıdır. Keza IŞİD, Taliban, El Kaide, Boko Haram, İBDA C... vs örgütlere baktığımızda ne ateizmle bağlantıları vardır ne de ateizmde buna benzer örgütler vardır.

2) Yahudilerin ya da daha geniş olarak konuyu ele alırsak, İsrail ve ABD'nin dinsiz akımlarla herhangi bir ilgisi olmadığı gibi özellikle ABD, din ve etnik kimlik ayrımcılığını karıştırmak istediği coğrafyalarda kullanır. Kendi parasının üstünde bile In God We Trust yazar. İsrail ise Filistin'i işgalini Eski Ahit'e dayandırır. İsrail daha kurulmadan önce Filistin dışında -belki Arjantin- hiçbir coğrafya düşünülmedi.

3) Richard Dawkins'in Tanrı Yanılgısı kitabının kapağı ile içeriği arasında bağlantı yok. Kitap tamamıyla dinlerdeki bağnazlıkları ele alır. "Bakın şu şu verileri ele aldığımızda Tanrı yoktur" şeklinde bir çıkarım kitapta bulunmuyor. Kitabı kapağına göre değerlerinmenin en tepe noktası bu eser olsa gerek. CERN deneyindeki Tanrı parçacığını benzer bir örnek olarak sunabilirim. Deneyi gerçekleştirenler arasında "Tanrı'nın cezası parçacık" olarak bilinirken basına biraz daha yumuşatılıp tanıtıldı. Sonuç ise bilindiği gibi, görünen gerçekleri inancıyla örtüştüme eğilimi güden ne kadar muhafazakâr varsa "Tanrı'nın Varlığı Bilimsel Olarak Kanıtlandı" başlıkla haberlere düştü.
1 IŞİD, Taliban, El Kaide, Boko Haram, İBDA C... vs örgütlerin bölgesel siyasi maşalar olup din ile alakası olmadığını biliyor musun pardon tabi ki bilemezsin televizyon izlemeye devam
2 kimlik ayrımcılığı kelimesini kullanıp ilk madden ile inceden çakıştığını anlayacak mısın? neyse
(İsrail ve ABD'nin dinsiz akımlarla herhangi bir ilgisi olmadığı) demişsin işte buna çok gülerim bu tarz düşünceler genelde yöneten tabakasında yaşayan insanların alt sınıfa aşıladıkları şeyler yine televizyon yine medya bol bol izlemeye devam et. Şimdi sen trump ı hristiyanların seçtiğinide zannediyorsundur Çok sevdiğiniz disneyden bu konu ile ilgili güzel bir çizgi film sahnesi izleteyim mi? defalarca izlemiş ama fark etmemiş olmalısın yoksa bu iki seçenekte uykulu olmazdın

3 fonlanan kişi fonlayana hizmet eder. düzinelerce mide bulantısı yaşayan zeki ateist gördüm sanırım bu durum türkiyede pek yok galiba best seller sanırım...

neyse 3 numarayı boşver 1 ve 2 numaralı yorumun için aşırı üzüldüm. bir insan nasıl yönlendirilir nasıl kandırılır medya ne işe yarar siyaset nedir bir tık göstermiş oldun sankiiii

Bu yüzden o mesajı sana yazmadım. Etten kemikten ilahların size dikte ettiği yalanların dışına çıkamıyor ve sürekli paçadan akanı çaresizce sıvama yoluna gidiyorsunuz, ki dinci terör örgütleri hakkındaki "siyasi maşa" iddiası en bilindik kahve köşesi teorisidir. Tüm dünya işi gücü bırakmış bunlara karşı, bunlar da sevgi pıtırcığı! Mağduriyet kartı olmasa modern dünyada tutunması mümkün olmayan bir inanç sistemi. :)

abi dawkins diye bir adam yok hawking olmasın o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

varsada ben bilmiyorum

Bu yüzden o mesajı sana yazmadım. Etten kemikten ilahların size dikte ettiği yalanların dışına çıkamıyor ve sürekli paçadan akanı çaresizce sıvama yoluna gidiyorsunuz, ki dinci terör örgütleri hakkındaki "siyasi maşa" iddiası en bilindik kahve köşesi teorisidir. Tüm dünya işi gücü bırakmış bunlara karşı, bunlar da sevgi pıtırcığı! Mağduriyet kartı olmasa modern dünyada tutunması mümkün olmayan bir inanç sistemi. :)
sen televizyon izle kardeşim veya oyun falan oyna bu tarz şeyler senin üzerinde Bazı insanlar Yönetir Bazılarıda YÖNETİLMEYİ SEVER
Yönetilmeyi sevende önüne verilene inanmayı sever
ha bu arada köşe teorisi dediğin hayat gerçeğidir yaşındandır diyeceğim diyemiyorum coğrafik politik hamleler onlar.
boşver sen bunları dev markalara para ver birisindede maaş ile çalış arada televizyon falan izle sorgulamak yönetilmeyi sevenler için bir mucizedir.;)
abi dawkins diye bir adam yok hawking olmasın o

varsada ben bilmiyorum

Konuyu biraz daha açacağım Ya bu müslümanlar yüzünden ben inanmıyorum diyen ve üzerine batı aşkı kuşanmış velet için bir kaç tane bilgi:
Cemaat yurtlarında da gördük bu tarz şeyler. Bazı şeyler dinden çok insanlıkla alakalı bir mesele.

''müslümanlar yüzünden islamdan soğuma''muhabbetine dem vurmuş arkadaş. madem öyle şimdi de ateizmden soğuyun gibi bi şey kastetmiş. gayet de haklı. o gün bu saçmalığa tepki göstermeyenler şimdi ''suçla suçlunun inancı ne alaka yaw'' falan diye geziyolar. demekki kötü olmanın inançsızlıkla veya dinle bi alakası yokmuş. bunu 2026'da kavramanız geç oldu ama olsun.

ki dinci terör örgütleri hakkındaki "siyasi maşa" iddiası en bilindik kahve köşesi teorisidir.
10 yıl önce de ''dünyayı yahudiler yönetiyo'' diyen kahve köşesi dayıları bugün haklı çıktı ama 10 yıl önce bu insanlarla alay ediliyodu dalga malzemesi yapılıyodu. nedense kahve köşesi teorileri doğru çıkıyo şimdilerde. ayrıca daeş, ypg/sdg gibi örgütlerin kuruluşu tamamen siyasi. amerika bugün kendi diyo bunları. şimdi yenilgilerini kabul ettiler geri çekildiler. daeşi ypge karşı düşman ilan edip bunun üzerinde pkk silahlandırdılar. şunu iqsu 70in falan üzerinde olan insan anlamakta zorlanmaz.

Son düzenleme:
''müslümanlar yüzünden islamdan soğuma''muhabbetine dem vurmuş arkadaş. madem öyle şimdi de ateizmden soğuyun gibi bi şey kastetmiş. gayet de haklı. o gün bu saçmalığa tepki göstermeyenler şimdi ''suçla suçlunun inancı ne alaka yaw'' falan diye geziyolar. demekki kötü olmanın inançsızlıkla veya dinle bi alakası yokmuş. bunu 2026'da kavramanız geç oldu ama olsun.

10 yıl önce de ''dünyayı yahudiler yönetiyo'' diyen kahve köşesi dayıları bugün haklı çıktı ama 10 yıl önce bu insanlarla alay ediliyodu dalga malzemesi yapılıyodu. nedense kahve köşesi teorileri doğru çıkıyo şimdilerde. ayrıca daeş, ypg/sdg gibi örgütlerin kuruluşu tamamen siyasi. amerika bugün kendi diyo bunları. şimdi yenilgilerini kabul ettiler geri çekildiler. daeşi ypge karşı düşman ilan edip bunun üzerinde pkk silahlandırdılar. şunu iqsu 70in falan üzerinde olan insan anlamakta zorlanmaz.

Dünyayı yöneten Yahudiler, Hitlerin yükselişine ve Holokost gibi bir olaya engel olamamış ama çok ilginç! İsrail'in Filistin'deki Yahudi nüfusunu arttırabilmesinin nedeni, Hrisyan ve Müslümanların dini metinlerden kaynaklı Yahudi karşıtlığını sosyal hayata yansıtmaları yüzündendi. Bu yüzden birçok ülkeden İsrail'e göçler oldu ve burada ciddi bir Yahudi nüfusu artışı meydana geldi. Bu durumda toplumdaki Müslüman ve Hristiyan bireyleri de Yahudiler yönetiyor! "Siz Yahudilere ırkçılık yapıp onları dışlayın. Böylece biz de İsrail'de bir Yahudi nüfusu oluşturabilelim" dediler ve bunu kabul mu ettirdiler? Kahve köşesi teorilere inanıp IQ muhabbetine girme istersen.

Dünyayı yöneten Yahudiler, Hitlerin yükselişine ve Holokost gibi bir olaya engel olamamış ama çok ilginç! İsrail'in Filistin'deki Yahudi nüfusunu arttırabilmesinin nedeni, Hrisyan ve Müslümanların dini metinlerden kaynaklı Yahudi karşıtlığını sosyal hayata yansıtmaları yüzündendi. Bu yüzden birçok ülkeden İsrail'e göçler oldu ve burada ciddi bir Yahudi nüfusu artışı meydana geldi. Bu durumda toplumdaki Müslüman ve Hristiyan bireyleri de Yahudiler yönetiyor! "Siz Yahudilere ırkçılık yapıp onları dışlayın. Böylece biz de İsrail'de bir Yahudi nüfusu oluşturabilelim" dediler ve bunu kabul mu ettirdiler? Kahve köşesi teorilere inanıp IQ muhabbetine girme istersen.
dünyayı yönetmeleri onları ilah seviyesine çıkarmaz. her işleri doğru gider veya her şeyi idare ederler gibi bi söylemim yok. israilin filistindeki yahudi nüfusunu arttırabilmesinin nedeni hristiyan veya müslüman ayırt etmeksizin dünyada yaptığı kötülüklerdir. bunlar tarih boyunca böyle olmuşlar. pedofili, insan eti yeme vb sapkın şeyler sadece bugüne ait değil. bunların ayini, ritüeli gibi bir şey bunlar. bunu gittikleri her yerde yapmışlar. bu yüzden de dünyanın her yerinden kovulmuş ve istenmemişler. mesela ispanyolların bunları katletmesine örnek yine aynı çocuk istismarı ve tecavüz gibi olaylardan dolayı. zihniyetleri iğrenç ve kabul edilemez. hitlerin yükselişine engel olamamışlar. hitlerin yahudi nefreti gençliğinden gelen bi nefret. alman halkı yoksul ve fakirken yahudi vakıfları ve yahudiler bollukta varlıkta yaşamış. almanları sömürmüşler. adam da bunu fark etmiş ve engel olmaya çalışmış. propaganda yaparak zaten yahudilerin bankalarına çökmüş ve onları almanyadan kovmuş. weimar imparatorluğunu oku. bugün adada yaptıkları şeyleri o zamanlar sokaklarda yapmışlar. yahudi böyle şeyleri kendi yapmaz. finansörü olur birilerine yaptırır. bugün israil için amerika, ingiltere fransa gibi devletler akdenizde bulunuyo. ülkelerin askeri güçlerini kullanarak kendilerini gösteriyolar bu kadar da güçlüler. elin fransızı bi yahudi için ölüyo bugün. sosyal medyada gördüüğümüz bütün pro-israilci işler yahudinin finanse ettiği işler. bizim millet de maşallah takır takır yiyo bunları ya da bazıları islama olan nefretlerinden yiyomuş gibi yapıyo. israile göç olmasının nedeni de oraya göç olması falan değil. işgal etmeleridir. dümdüz işgal etmişler.
Tüm dünya işi gücü bırakmış bunlara karşı, bunlar da sevgi pıtırcığı!
ayrıca burda aynen dediğin gibi. yıllarca bu tarz şeyleri islama yamadılar kendi pislikleri döküldü hala daha yamıyolar. islamın bu tarz barbarlıkla canilikle alakası yok. islam insana saygı gösterir. göstermeseydi bugün avrupanın yarısı türk ve müslümandı. madem tarih okuyosunuz iyi okuyun. tarih yorumlamak belirli bi iq seviyesi ve zeka gerektirir. bu konuda güvenmiyosanız kendinize girişmeyin bu işlere ve bu işleri ehline bırakın.

Kahve köşesi teorilere inanıp IQ muhabbetine girme istersen.
şu olayları görüp öğrenmene rağmen bugün hala kahve köşesi teorisiyle alay ediyorsun. kafan az çalışıyo ve kavrayamıyosun dostum.

dünyayı yönetmeleri onları ilah seviyesine çıkarmaz. her işleri doğru gider veya her şeyi idare ederler gibi bi söylemim yok. israilin filistindeki yahudi nüfusunu arttırabilmesinin nedeni hristiyan veya müslüman ayırt etmeksizin dünyada yaptığı kötülüklerdir. bunlar tarih boyunca böyle olmuşlar. pedofili, insan eti yeme vb sapkın şeyler sadece bugüne ait değil. bunların ayini, ritüeli gibi bir şey bunlar. bunu gittikleri her yerde yapmışlar. bu yüzden de dünyanın her yerinden kovulmuş ve istenmemişler. mesela ispanyolların bunları katletmesine örnek yine aynı çocuk istismarı ve tecavüz gibi olaylardan dolayı. zihniyetleri iğrenç ve kabul edilemez. hitlerin yükselişine engel olamamışlar. hitlerin yahudi nefreti gençliğinden gelen bi nefret. alman halkı yoksul ve fakirken yahudi vakıfları ve yahudiler bollukta varlıkta yaşamış. almanları sömürmüşler. adam da bunu fark etmiş ve engel olmaya çalışmış. propaganda yaparak zaten yahudilerin bankalarına çökmüş ve onları almanyadan kovmuş. weimar imparatorluğunu oku. bugün adada yaptıkları şeyleri o zamanlar sokaklarda yapmışlar. yahudi böyle şeyleri kendi yapmaz. finansörü olur birilerine yaptırır. bugün israil için amerika, ingiltere fransa gibi devletler akdenizde bulunuyo. ülkelerin askeri güçlerini kullanarak kendilerini gösteriyolar bu kadar da güçlüler. elin fransızı bi yahudi için ölüyo bugün. sosyal medyada gördüüğümüz bütün pro-israilci işler yahudinin finanse ettiği işler. bizim millet de maşallah takır takır yiyo bunları ya da bazıları islama olan nefretlerinden yiyomuş gibi yapıyo. israile göç olmasının nedeni de oraya göç olması falan değil. işgal etmeleridir. dümdüz işgal etmişler.

ayrıca burda aynen dediğin gibi. yıllarca bu tarz şeyleri islama yamadılar kendi pislikleri döküldü hala daha yamıyolar. islamın bu tarz barbarlıkla canilikle alakası yok. islam insana saygı gösterir. göstermeseydi bugün avrupanın yarısı türk ve müslümandı. madem tarih okuyosunuz iyi okuyun. tarih yorumlamak belirli bi iq seviyesi ve zeka gerektirir. bu konuda güvenmiyosanız kendinize girişmeyin bu işlere ve bu işleri ehline bırakın.

İslam'ın hüküm sürdüğü topraklardan Avrupa ve Amerika'ya kaçan Müslümanlara sor istersen İslam'ın insana saygısını. Adamlar inançlarını yaşama konusunda özgür ve kimse sudan sebeplerle zulmetmiyor.

İslam'ın hüküm sürdüğü topraklardan Avrupa ve Amerika'ya kaçan Müslümanlara sor istersen İslam'ın insana saygısını. Adamlar inançlarını yaşama konusunda özgür ve kimse sudan sebeplerle zulmetmiyor.
bugün git almanyanın ortasında kuran yak. hiçbi şey olmaz. hatta sana karşı gelirlerse polis seni korur bile. bide git incil yak bakayım napıyolar sana. sülaleni tutuklarlar. sen daha batının bu konularda ikiyüzlü olduğunu anlayamamışsın. burda millete islam öğretiyosun. allah insanlar arasındaki gücü sürekli değiştirir. bugün mağlup konumda olmamız islamın suçu değil. bundan 500 yıl önce biz süpergüçtük. dengeler değişebilir dünyada. sen bugünden örnek veriyosun bende 500 yıl öncesinden. noldu 500 yılda dinin emirleri mi değişti?

bugün git almanyanın ortasında kuran yak. hiçbi şey olmaz. hatta sana karşı gelirlerse polis seni korur bile. bide git incil yak bakayım napıyolar sana. sülaleni tutuklarlar. sen daha batının bu konularda ikiyüzlü olduğunu anlayamamışsın. burda millete islam öğretiyosun. allah insanlar arasındaki gücü sürekli değiştirir. bugün mağlup konumda olmamız islamın suçu değil. bundan 500 yıl önce biz süpergüçtük. dengeler değişebilir dünyada. sen bugünden örnek veriyosun bende 500 yıl öncesinden. noldu 500 yılda dinin emirleri mi değişti?
peki burada Kur'an yak, bak bakayım ne yapıyorlar? aynı şey. oranın inancına saygısızlık edeceksen olacak budur

peki burada Kur'an yak, bak bakayım ne yapıyorlar? aynı şey. oranın inancına saygısızlık edeceksen olacak budur
o zaman batı laiktir, din ve vicdan hürriyeti vardır, insana saygı gösterir diye iddia etmeyecek. herkes kendi inancına sahip çıkar.

o zaman batı laiktir, din ve vicdan hürriyeti vardır, insana saygı gösterir diye iddia etmeyecek. herkes kendi inancına sahip çıkar.
herkes kurallara mı uyuyor? yasa öyle diyorsa kimse kitap yakamayacak diye bir şey mi var? konuyu hawkings lerden buraya kadar nasıl getirdin anlamıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,313
Üyeler
188,917
Son üye
Ahmet3166
Geri